reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Magdalena swietny pomysl :-)

My tez myslimy o czyms takim co zostanie na dlugo w pamieci i bedzie pamiatka na cale zycze :-)

reklama
madzia super pomysl ja mam w pl taka ramke z 12otworami na zdjecie z kazdego miesiaca
bede musiala ja wziasc jak bede leciała
my chyba kupimy emi nowe kolczyki bo te zaciskowe jej same sie zaciskaja jak lezy czy cos i musze jej co chwile poprawiac zeby ja nie gniotly

wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach :tak:
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)

to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...

ale można to robić przyszłościowo i dać mu prezent na 18 :)

ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie :)
ogólnie to sesje planuję tak raz na rok do 7 latek a potem zobaczymy...

azik: no w sumie myslalam o tym jako takim "przyszlosciowym" prezencie, bo zdjecia zostana na dlugo, a brzdac sie zmienia ;-)

a z zabawkami to maja chrzestni i dzidkowie pole do popisu ;-) ja juz nie mam na to pomyslow. :tak: oprocz torta :-) ale chyab zamowie w ksztalcie zabki (bo to bartka ulubione zwierzatko) a dzis w cukierni widzialam takie torcika w ksztalcie zaby, az sie nie chce go naruszac tak fajnie wyglada :happy:

to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...

ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie :)

azik ja mojej corce robie zdjecia od poczatku poprzez co rok ma taka siesje jak patrze jak rosla jak sie zmienialam to poprostu lza sie w oku kreci malemu tez chce tak zrobic od roku do 7 lat potem na 12 i 18 urodziny zoabaczymy jak im sie spodoba

Azik napisz mi proszę orientacyjnie, ile taka sesja kosztuje.

magdalena ja wlasnie tez pisalam ze moze wlasnie sesja-ja zainspirowalam sie sesja azik;-) bo takie sliczne fotki na zdjeciowym,ake fakt prezent na przyszlosc ale jaka pamiatka;-)

no i ciekawi mnie cenowo

a u nas dziadkowie Agatki szykuja impreze rozczkowa i wczoraj dowidzialam sie z bedzie tort ze zdjeciem Agatki...co do prezentow to ostatnio dostala od nas tyle ze juz nie bede sie wielce wysilac tylko kupie jej cos praktycznego ;-) ostatnio dostala od nas krokodylka fisher price'a, bardzo jej sie podoba, kilka zabawek edukacyjnych, mase spiochow i fotelik..

reklama
no i wiem tyle ze ceny wahaja sie od 40-150 zl. :szok: a czemu taka rozbieznosc to juz nie mam pojecia ;-)

my na bank kupimy malemy drewniane klocki, takie nawet nie barwione bo lubi tak glowkowac i ukladac :tak:

Do góry