reklama
K
kasiula matula
Gość
madzia super pomysl ja mam w pl taka ramke z 12otworami na zdjecie z kazdego miesiaca
bede musiala ja wziasc jak bede leciała
my chyba kupimy emi nowe kolczyki bo te zaciskowe jej same sie zaciskaja jak lezy czy cos i musze jej co chwile poprawiac zeby ja nie gniotly
bede musiala ja wziasc jak bede leciała
my chyba kupimy emi nowe kolczyki bo te zaciskowe jej same sie zaciskaja jak lezy czy cos i musze jej co chwile poprawiac zeby ja nie gniotly
A
azik
Gość
wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)
to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...
ale można to robić przyszłościowo i dać mu prezent na 18
ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie
ogólnie to sesje planuję tak raz na rok do 7 latek a potem zobaczymy...
magdalenaB
marcowa mama 06'
azik: no w sumie myslalam o tym jako takim "przyszlosciowym" prezencie, bo zdjecia zostana na dlugo, a brzdac sie zmienia ;-)
a z zabawkami to maja chrzestni i dzidkowie pole do popisu ;-) ja juz nie mam na to pomyslow. oprocz torta :-) ale chyab zamowie w ksztalcie zabki (bo to bartka ulubione zwierzatko) a dzis w cukierni widzialam takie torcika w ksztalcie zaby, az sie nie chce go naruszac tak fajnie wyglada
a z zabawkami to maja chrzestni i dzidkowie pole do popisu ;-) ja juz nie mam na to pomyslow. oprocz torta :-) ale chyab zamowie w ksztalcie zabki (bo to bartka ulubione zwierzatko) a dzis w cukierni widzialam takie torcika w ksztalcie zaby, az sie nie chce go naruszac tak fajnie wyglada
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
to bardziej jak dla mnie prezent dla dziadków.. bo dziecko go doceni dopiero za naście latek...
ja zdjęcia (sesje) to szczerze mówiąc robiłam najbardzioej dla siebie - bo to takie cudne, potem myslałam o dziadkach, a dziecko będzie miało co oglądac jak dorośnie
azik ja mojej corce robie zdjecia od poczatku poprzez co rok ma taka siesje jak patrze jak rosla jak sie zmienialam to poprostu lza sie w oku kreci malemu tez chce tak zrobic od roku do 7 lat potem na 12 i 18 urodziny zoabaczymy jak im sie spodoba
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Azik napisz mi proszę orientacyjnie, ile taka sesja kosztuje.
magdalenaB
marcowa mama 06'
dzisiaj robie obchod po fotografach to zobacze co i jak ;-)
a u nas dziadkowie Agatki szykuja impreze rozczkowa i wczoraj dowidzialam sie z bedzie tort ze zdjeciem Agatki...co do prezentow to ostatnio dostala od nas tyle ze juz nie bede sie wielce wysilac tylko kupie jej cos praktycznego ;-) ostatnio dostala od nas krokodylka fisher price'a, bardzo jej sie podoba, kilka zabawek edukacyjnych, mase spiochow i fotelik..
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
no i wiem tyle ze ceny wahaja sie od 40-150 zl. a czemu taka rozbieznosc to juz nie mam pojecia ;-)
my na bank kupimy malemy drewniane klocki, takie nawet nie barwione bo lubi tak glowkowac i ukladac
my na bank kupimy malemy drewniane klocki, takie nawet nie barwione bo lubi tak glowkowac i ukladac