reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ja pójdę kupić kosmetyki i pampersy pod sam koniec ;) a jak nie zdążę to mąż skoczy do drogeri ;) u nas pierwsze kosmetyki tak jak dla młodego będą penaten

reklama
Co myślicie o takim ochraniaczu? Bardzo mi się podoba ale nie wiem na ile jest praktyczny. No i czy np nie zajmuje za dużo miejsca w łóżeczku?

zestaw_1.jpg

Załączniki

• zestaw_1.jpg
    zestaw_1.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 70
Super wyglada,ale tez myśle ze do łóżeczka 120/60 moze byc ciasno.Zwlaszcza jak dzieciaczek zacznie sie przekręcać na boki.
Btw przepiękne kolory <3

Minisiap5 mam to samo. Ogólnie wyprawka gotowa Ale rzeczy z cyklu kosmetyki, dla mnie rzeczy do szpitala czy akcesoria typu laktator itd. Jesteśmy w lesie;P po świętach chciałabym jechać kupić to wsyzstko. Czekamy teraz na komode i wstrzymana jestem z p rasowaniem itd. My mamy koło domu praktycznie hurtownie Ale nie podoba mi się tam atmosfera. Pomimo że za łóżko komode materac było wydane naprawdę sporo pieniędzy U nich to i tak chodzą w sklepie za człowiekiem jak za potencjalnym złodziejem. Nie lubię takich zakupów i jeszcze te pytania w czym mogę pomóc. Nie lubię!

ja niestety muszę kupić wszystko na leżąco więc nawet powąchać nie mogę, na męża nie mam co liczyć bo wcisną mu wszystko co "godne polecenia" a on wszystko kupi i przyniesie do domu z uśmiechem bohatera na twarzy.

monisia - ja też leżę i wszystko będę zamawiać przez internet. Czytam opinie i staram się jakoś rozsądnie powybierać.

dziewczynki, nie wiem, co musicie zamawiać przez internet, ale jeśli byłyby to łóżeczka to polecam firmę Amal - pochodziłam po sklepach i trzęsłam wszystkimi łóżeczkami, jakie widziałam i każde łóżeczko tej firmy, jakie dotknęłam, wydawało się super solidne.. właśnie zamówiłam łóżeczko Michaś z tej firmy w jasnym drewnie z szufladą na pościel Amal Łóżeczko Michaś Z Szufladą - Ceneo.pl :) proste łóżeczko, które nam będzie pasować do pokoju :) mam nadzieję, że na dłuższą metę okaże się równie solidne, jak podczas potrząsania sklepie :)

reklama
Kaliiia takie niepozorne to łóżeczko. Nie wygląda na jakies mega stabilne. :p ale bardzo fajne. Ja mialam podobne dla syna 5lat temu i tez jakos bardzo sie nie chwiało. Powiem ci ze ta szuflada chyba daje to ze łóżeczko staje sie bardziej stabilne...

Do góry