reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
A to nasza 4 dniowa córka i nasze psie dziewczyny :-)

Obraz 141.jpg

A tak jest teraz, miłość na zawsze :-D
20.02.2015 009.jpg20.02.2015 066.jpg

Załączniki

• Obraz 141.jpg
    Obraz 141.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 106
  • 20.02.2015 009.jpg
    20.02.2015 009.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 85
  • 20.02.2015 066.jpg
    20.02.2015 066.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzycielka a ty dla tych dogów to chyba osobny pokój musisz mieć:-D
Uwielbiam tę rasę, ale nie powiem ich gabaryty trochę przerażają, no i ślinienie się, choć wiem że są to spokojni i oddani przyjaciele.

Marzycielka - coś wspaniałego! Musiałam mężowego zawołać, żeby zobaczył te super foty :) Zderzenie doga z czterodniowym dzieciątkiem, szok - ale jak najbardziej pozytywny :D Kochane słodkości

marzycielka - uwielbiam duże psy. Chociaż przy moim 1,5m to śmiesznie wyglądałabym na spacerze z Twoimi dogami.

My we wrześniu zwiedzaliśmy wszystkie hodowle w okolicy bo zakochałam się w owczarku szwajcarskim. Ale koniec końców nie żałuję że zrezygnowaliśmy bo pierwszą połowę ciąży czułam się koszmarnie, teraz musze leżeć więc szczeniak by się tylko męczył w domu.

Załączniki

• klin.jpg
    klin.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 87
  • niania.jpg
    niania.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 91
  • posciel.jpg
    posciel.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 89
  • przewij.jpg
    przewij.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 82
  • kremy.jpg
    kremy.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 90
dziewczyny, ja tak troche z innej beczki. Bratowa chce sprzedac bardzo fajny komplet mebelkow z firmy atb terra. Łóżeczko i 2 regaly z szufladami. Lozeczko bylo uzytkowane tylko 6 msc. szuflady maja cichy domyk i mebelki sa naprawde dobre jakosciowo a za całość chce tylko 290zl bo zalezy jej na czasie. Jest możliwość dowozu po calej Polsce. Moge.wyslac zdjecia, tylko teraz jestem na telefonie. połączenie ciemny brąz z wanilia.

jak nie bedzie nikt zainteresowany to z gory przepraszam za spamowanie;)

reklama
Do góry