reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kurier zapukał do mych drzwi z fotelikiem. Zapowiedział się między 12-16, przyszedł o 22... Kupiłam używany bo i tak jak młode usiądzie to przesadzę do większego. Zależało mi żeby miał bazę i żebym nie musiała się męczyć z pasami za każdym razem. Ale kurcze sama nie wiem czy jestem zadowolona. Jakiś wielki ten fotelik.

WP_20150331_16_47_10_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20150331_16_47_10_Pro.jpg
    WP_20150331_16_47_10_Pro.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 96
reklama
martucha no właśnie nie można się sugerować zdjęciami za bardzo.. jeśli chodzi o łóżeczka, to moim pierwszym strzałem na podstawie zdjęć w necie było łóżeczko z klupsia i jak natrafiłam na egzemplarz w sklepie i nim poruszałam to okazało się, że całe chodzi.. babeczka w sklepie tłumaczyła mi, że jest słabo skręcone, ale jakimś cudem we wszystkich innych sklepach (to dość popularna firma) chwiało się tak samo, a łóżeczka z innych firm nie drgały ani odrobinę.. m.in. te a Amala.. także moim zdaniem ocenianie po zdjęciach nie bardzo wychodzi.. no chyba właśnie, że się ma jakąś firmę poleconą przez kogoś, kto próbował i pozostaje tylko kwestia wyglądu.. no to wtedy tak
sesi też oglądałam na allegro ten ochraniacz, ale mi również wydał się być na krótką metę, no i stwierdziłam, że dziecko chyba zginie w takim wypchanym łóżeczku, a przecież ma być najważniejsze w nim :D

ostatnio właśnie rozmawiałam z położną o pasie i strasznie mnie skrzyczała, powiedziala że to najgorsza rzecz jaka można zrobić sobie po porodzie, mięśnie sie rozleniwiają i gwarantuje mi po pasie brzuch nie wróci do normy, więc zrezygnowałam

Mi tez odradzała położna przy drugim dziecku...moj brzuch po 2 cc wrócił do normy w miarę szybko. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;)

reklama
Ja też nie używałam po pierwszym porodzie, a brzuch wchłoną mi się bardzo szybko, tym razem też nie zamierzam używać, choć pewnie po drugiej ciąży nie będzie tak szybko:no:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry