reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ja pójdę kupić kosmetyki i pampersy pod sam koniec ;) a jak nie zdążę to mąż skoczy do drogeri ;) u nas pierwsze kosmetyki tak jak dla młodego będą penaten

reklama
Co myślicie o takim ochraniaczu? Bardzo mi się podoba ale nie wiem na ile jest praktyczny. No i czy np nie zajmuje za dużo miejsca w łóżeczku?

zestaw_1.jpg

Załączniki

• zestaw_1.jpg
    zestaw_1.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 75
Super wyglada,ale tez myśle ze do łóżeczka 120/60 moze byc ciasno.Zwlaszcza jak dzieciaczek zacznie sie przekręcać na boki.
Btw przepiękne kolory <3

Minisiap5 mam to samo. Ogólnie wyprawka gotowa Ale rzeczy z cyklu kosmetyki, dla mnie rzeczy do szpitala czy akcesoria typu laktator itd. Jesteśmy w lesie;P po świętach chciałabym jechać kupić to wsyzstko. Czekamy teraz na komode i wstrzymana jestem z p rasowaniem itd. My mamy koło domu praktycznie hurtownie Ale nie podoba mi się tam atmosfera. Pomimo że za łóżko komode materac było wydane naprawdę sporo pieniędzy U nich to i tak chodzą w sklepie za człowiekiem jak za potencjalnym złodziejem. Nie lubię takich zakupów i jeszcze te pytania w czym mogę pomóc. Nie lubię!

ja niestety muszę kupić wszystko na leżąco więc nawet powąchać nie mogę, na męża nie mam co liczyć bo wcisną mu wszystko co "godne polecenia" a on wszystko kupi i przyniesie do domu z uśmiechem bohatera na twarzy.

monisia - ja też leżę i wszystko będę zamawiać przez internet. Czytam opinie i staram się jakoś rozsądnie powybierać.

dziewczynki, nie wiem, co musicie zamawiać przez internet, ale jeśli byłyby to łóżeczka to polecam firmę Amal - pochodziłam po sklepach i trzęsłam wszystkimi łóżeczkami, jakie widziałam i każde łóżeczko tej firmy, jakie dotknęłam, wydawało się super solidne.. właśnie zamówiłam łóżeczko Michaś z tej firmy w jasnym drewnie z szufladą na pościel Amal Łóżeczko Michaś Z Szufladą - Ceneo.pl :) proste łóżeczko, które nam będzie pasować do pokoju :) mam nadzieję, że na dłuższą metę okaże się równie solidne, jak podczas potrząsania sklepie :)

reklama
Kaliiia takie niepozorne to łóżeczko. Nie wygląda na jakies mega stabilne. :p ale bardzo fajne. Ja mialam podobne dla syna 5lat temu i tez jakos bardzo sie nie chwiało. Powiem ci ze ta szuflada chyba daje to ze łóżeczko staje sie bardziej stabilne...

Do góry