reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Też myślę że teraz będzie troche trudniej i dlużej to bedzie trwało, ale wydaje mi się że cwiczenia będą lepsze niż pas który tak naprawdę nie ma magicznej mocy i sam na pewno nie sprawi że brzuch zniknie, niestety jak to mówią bez pracy nie ma kołaczy

reklama
Monisiap tez tak uważam,bez ćwiczeń nigdy nie wrócimy do formy sprzed ciazy,żeby nie wiem jakie pasy sie zakładało.
Ja zamierzam po ciazy wziąć sie za ćwiczenia i efekt na pewno będzie :)

Popieram, popieram! Pasy, specjalne kremy i inne cuda to czysty marketing. Zdrowo się odżywiać, ćwiczyć i nawilżać skórę, dodatkowo ją masując i pobudzając krążenie - i będzie dobrze :)

A tak moj Franek pomaga w przygotowaniach do nadejścia nowego członka rodziny :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1428001938.137435.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1428001938.137435.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1428001938.137435.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 55
martucha - U mnie będzie prześcieradło, poduszka klin oddychająca z pokrowcem i jakiś ładny kocyk. Gotowe pościele mi się nie podobają.

reklama
Do góry