reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
A to nasza 4 dniowa córka i nasze psie dziewczyny :-)

Obraz 141.jpg

A tak jest teraz, miłość na zawsze :-D
20.02.2015 009.jpg20.02.2015 066.jpg

Załączniki

• Obraz 141.jpg
    Obraz 141.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 20.02.2015 009.jpg
    20.02.2015 009.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 81
  • 20.02.2015 066.jpg
    20.02.2015 066.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzycielka a ty dla tych dogów to chyba osobny pokój musisz mieć:-D
Uwielbiam tę rasę, ale nie powiem ich gabaryty trochę przerażają, no i ślinienie się, choć wiem że są to spokojni i oddani przyjaciele.

Marzycielka - coś wspaniałego! Musiałam mężowego zawołać, żeby zobaczył te super foty :) Zderzenie doga z czterodniowym dzieciątkiem, szok - ale jak najbardziej pozytywny :D Kochane słodkości

marzycielka - uwielbiam duże psy. Chociaż przy moim 1,5m to śmiesznie wyglądałabym na spacerze z Twoimi dogami.

My we wrześniu zwiedzaliśmy wszystkie hodowle w okolicy bo zakochałam się w owczarku szwajcarskim. Ale koniec końców nie żałuję że zrezygnowaliśmy bo pierwszą połowę ciąży czułam się koszmarnie, teraz musze leżeć więc szczeniak by się tylko męczył w domu.

Załączniki

• klin.jpg
    klin.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 80
  • niania.jpg
    niania.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 82
  • posciel.jpg
    posciel.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 84
  • przewij.jpg
    przewij.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 79
  • kremy.jpg
    kremy.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 87
dziewczyny, ja tak troche z innej beczki. Bratowa chce sprzedac bardzo fajny komplet mebelkow z firmy atb terra. Łóżeczko i 2 regaly z szufladami. Lozeczko bylo uzytkowane tylko 6 msc. szuflady maja cichy domyk i mebelki sa naprawde dobre jakosciowo a za całość chce tylko 290zl bo zalezy jej na czasie. Jest możliwość dowozu po calej Polsce. Moge.wyslac zdjecia, tylko teraz jestem na telefonie. połączenie ciemny brąz z wanilia.

jak nie bedzie nikt zainteresowany to z gory przepraszam za spamowanie;)

reklama
Do góry