dorotar110
Fanka BB :)
I po wizycie bioderek, nic nie wiemy, z naszego szpitala wysłali nas jeszcze raz do naszego pediatry po nowe skierowanie by zapisać małego na USG, bo dziecko przyszło na świat przez cc, Mela tez przez cc się urodziła a USG jej nie robiłam, no ale ją kiedyś badała inna lekarka ta co wczoraj byliśmy zapisani ale zachorowała. Już zapisałam nas telefonicznie na 26 marca, o matko co za terminy.
Mały kupki nie robi od soboty, no raz troszkę zrobił za pomocą termometru i dalej do dziś nic. Pani doktor nam powiedziała, że to normalne, nawet u dziecka na piersi. No nie wiem mnie to trochę niepokoi. Dostaliśmy probiotyk Dicoflor. Ale za to jakie bąki smierdzące puszcza, wczoraj to tak sadził, że jak go na rękach trzymałam to aż mnie "odrzucało".
Mały kupki nie robi od soboty, no raz troszkę zrobił za pomocą termometru i dalej do dziś nic. Pani doktor nam powiedziała, że to normalne, nawet u dziecka na piersi. No nie wiem mnie to trochę niepokoi. Dostaliśmy probiotyk Dicoflor. Ale za to jakie bąki smierdzące puszcza, wczoraj to tak sadził, że jak go na rękach trzymałam to aż mnie "odrzucało".