reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
Tak. znaczy się powiedziała że "coś dużo tego między nogami" ale maluch tak się ruszał, tak szalał wtedy, że równie dobrze to mogła być pepowina :p także zobaczymy co tam wyjdzie ;)

Roki albo powiększone wargi promowe bo na początku bardzo podobnie to wygląda. Lekarze patrzą kąt nachylenia do kręgosłupa. No ale już niedługo się okaże prawda[emoji4] ważne że zdrowe maleństwo.

Hej ja wczoraj bylam na prenatalnych i wszystko dobrze, jestem bardzo szczesliwa.Maluszek rusza sie niemożliwie ;) Plci nawet nie sprawdzala, bo mowi, ze na tym etapie zdaza sie blednie okreslic, bo narzady sa niewyksztalcone, ze mozna w 16 tyg. Z synem na pierwszych prenatalnych juz mi go typowali.
Zrobili mi jeszcze test pappa wyniki za 2 tyg. ale jestem dobrej mysli.
;)

Patula86 cieszę się że i u ciebie już po tym stresie i że wszystko jest w porządku :) też za dwa tygodnie mam mieć wyniki z krwi dopiero ;) ale lekarz stwierdził że ryzyko raczej się niewiele zmieni i zostanie niskie. Mam nadzieję że tak będzie ;) mój maluch był wczoraj wyjątkowo grzeczny, także bez problemu dał się zmierzyć ładnie. Usg trwało może 10 minut max. A dla mnie to nowość, bo w żadnej ciąży nie byłam na takim etapie. Także to taki mój mały cud <3

My po usg prenatalnym. Wszystko idealnie. Maluch ma niecałe 7cm. Lekarka typuje dziewczynkę ale wiadomo, że nie ma się co nastawiać [emoji6]
IMG_2316.JPG
IMG_2317.JPG

Załączniki

• IMG_2316.JPG
    IMG_2316.JPG
    224,5 KB · Wyświetleń: 435
  • IMG_2317.JPG
    IMG_2317.JPG
    222,8 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Do góry