reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

Rossiczka na sam koniec kwietnia [emoji4]
Nie wiem jeszcze, za szybko na plec, pewnie na nastepnej wizycie tez jeszcze nie bedzie widac. Teraz maluszek nawet sie jeszcze nie ruszal :( ale serduszko bije, to najwazniejsze i maluszek rosnie.

Przecież wiem że za wcześnie , to był tylko taki żart. Bo wczoraj jak pokazałam zdjęcie mojego babelka to mąż stwierdził że chłop jak dąb, tak bardzo chce drugiego syna ;-)

reklama
Przecież wiem że za wcześnie , to był tylko taki żart. Bo wczoraj jak pokazałam zdjęcie mojego babelka to mąż stwierdził że chłop jak dąb, tak bardzo chce drugiego syna ;-)

Moj maz tez chcialby syna oczywiscie [emoji23] ale ja w sumie tez. Nie wyobrazam sobie bycia mam coreczeki jeszcze :o
Ale taki maluszek tluscioszek, ze moze chlopak :)

Mój mąż chciał drugiego syna, teraz ma dwóch i chce córeczkę. Moze zdarzy się cud.
Justyna super, pierwsza fotka, i gratuluję serduszka maluszka[emoji173][emoji173]

IMG_20180911_205701.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_205701.jpg
    IMG_20180911_205701.jpg
    776,4 KB · Wyświetleń: 1 078
reklama
Do góry