..aenye
Mama grudniowa'06
u mnie to jest oplata do reki (strasznie niezreczne, maz sie tym zajal), mozna przed, mozna po..
bo to taka usluga nieszpitalna jest. grrrrrrrrrrr!
500zl za pare kropel ulgi, hehe ;-)
za porod rodzinny tez chyba mozna przed, mozna po.
nie moge czytac o tych cenach poloznych, naprawde, to jakis horror jest.. za wszystko musisz placic.. za ich zasrany obowiazek.. a gdzie przysiega hipokratesa..! ja pindole, nie moge w takie rzeczy uwierzyc! :-(
nie kumam, biora te nawet 1300 czy iles zlotych za miesiac, to ich pensja w koncu, zgodze sie, ze moglaby byc wyzsza, ale to nie nasza wina! i powinny te wlasnie pieniadze zarobic, a nie, ze to jest jakas podstawa, co im sie nalezy za nic!!!
ale nie ma co jezyka strzepic..
bo to taka usluga nieszpitalna jest. grrrrrrrrrrr!
500zl za pare kropel ulgi, hehe ;-)
za porod rodzinny tez chyba mozna przed, mozna po.
nie moge czytac o tych cenach poloznych, naprawde, to jakis horror jest.. za wszystko musisz placic.. za ich zasrany obowiazek.. a gdzie przysiega hipokratesa..! ja pindole, nie moge w takie rzeczy uwierzyc! :-(
nie kumam, biora te nawet 1300 czy iles zlotych za miesiac, to ich pensja w koncu, zgodze sie, ze moglaby byc wyzsza, ale to nie nasza wina! i powinny te wlasnie pieniadze zarobic, a nie, ze to jest jakas podstawa, co im sie nalezy za nic!!!
ale nie ma co jezyka strzepic..