reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

oj kochane sama jestem ciekawa co bedzie...a co do Kiry sa tacy lekarze sama znam kilku ale to naprawde nielicznii...

reklama
Misa gratulacje synia. No i jaki ogromniasty ten wasz maluszek. Jak na razie to widzę, że twoje marzenia co do parki w kolejnosci ch+dz się sprawdzają, wiec może za 4 latka bedzie dziewczynka?

Kira no to lekarza pozazdrościć. U nas też byla taka lekarka, która zawsze dawała na wszystko skierowania, ale ostatnio szef ją o........ i skonczyło sie dobre. Nawet do chirurga mężowi nie bardzo chciala dać chociaż byly ku temu duuuże podstawy. Lekarze też chcą gdzieś pracować a szef chce zarabiać. Tylko czemu zawsze naszym kosztem?

Przepisuje liste z zakladami :-), bo byla ju za gleboko...
Stan na wczoraj przed usg Misi byl taki
Misia chlopak razy 5 dziewczynaka razy 1 (no i wykrakalysmy ;-) )
Myfa chlopak razy 4 dziewczyna razy 2 (czekamy )

I Kolejna chetna do zakladow
Antares
Obstawiajcie to bede uzupelniac :-)

GRATULACJE MISIA
Hi, hi kolejny chlopak, widocznie pozniej sie ujawniaja, wiec ja obstawim u wszystkich ktore jeszcez nie wiedza chlopaka :) Zartowalam.

Na zaklady to troche sie spoznilam, wiec dla Misi juz tylko gratulacje pozostaly, u Myfy dlaej obstawiam chlopaka, a u Antares dziewczynke.

reklama
Antares - jakos mi to na dziewczynke wyglada :)
Ja mam usg w przyszla srode - 26. X, wiec tez mnie mozecie wlaczyc do zakladow :)
U siebie obstawiam coreczke ;D

Do góry