reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

reklama
hello girls :)
nooooo i jest chłopak!!!
Ginka wypatrzyła małego fiutka :) ale jestem dumna z mojego synusia! moje szczęście waży 660 gram :)

BoyBalloon.gif

Poza tym wszystko OK :)
Mam łożysko na przedniej ścianie i troszkę się przesuwa w dół, ale na razie nie ma się czym martwić :)
tętno 140 ud/min, położenie miednicowe, anatomia prawidłowa :)
BPD 63 mm
FL 44 mm
TBD 59 mm
APBD 63 mm

średnio termin wychodzi na 4 lutego :)

mISQU GRATULUJE MALUSZKA :-)
ja usg za 2-3 tyg bede miala....mam prz6yjsc z mezem to poogladamy co tam ma ;-)

No Misia tak czułam że bedziesz mieć synka ;) GRATULUJĘ!! Jaki Bobasek duzy już jest wow :o

Myfcia co do Ciebie to mam przeczucie na córcie zobaczymy czy sie sprawdzi ;)

Przepraszam, ze zaniedbalam liste z zakladami, ale bylam u lekarza. Tym razem pierwszego kontaktu nie gina i.... chyba sie zakochalam ;-)
Jeszcze u takiego lekarza nie bylam :-)
Liste zaraz uzupelnie, bo zaklady nadal u Myfy aktualne, a u Misi wiekszosc miala racje :-)
Misia, gratulacje synusia!!!!! I jaki duzy. Dwa raze ciezszy niz moja kruszynka na ostatnim usg :-)
Gratuluje jeszcze raz :-)

reklama
Najpierw zniewolil mnie tym, ze nie bylo do niego kolejki ;-)
A potem to juz wszystkim :-)
Nie dosc, ze przystojny, to jeszcze z jakim podejsciem.
Tak mi wszystko wytlumaczyl, ze ho, ho.... I nawet pozartowalismy sobie...
Jak chce jakiekolwiek badania on mi na wszystko wypisze skierowanie. Sam zaoferowal sie z krzywa cukrowa (obciazenie glukoza), ale zrobimy dopiero po piatku i ze szczegolowym badaniem krwi (jakas jonoferaza i cos tam jeszcze) i w ogole.... I dzidzia przy nim sie obudzila i niezle go skopala :-)
No w ogole jestem pod wrazeniem, ze tacy lekarze w panstwowej placowce za darmo :-)

Do góry