reklama
hello girls
nooooo i jest chłopak!!!
Ginka wypatrzyła małego fiutka ale jestem dumna z mojego synusia! moje szczęście waży 660 gram
Poza tym wszystko OK
Mam łożysko na przedniej ścianie i troszkę się przesuwa w dół, ale na razie nie ma się czym martwić
tętno 140 ud/min, położenie miednicowe, anatomia prawidłowa
BPD 63 mm
FL 44 mm
TBD 59 mm
APBD 63 mm
średnio termin wychodzi na 4 lutego
nooooo i jest chłopak!!!
Ginka wypatrzyła małego fiutka ale jestem dumna z mojego synusia! moje szczęście waży 660 gram
Poza tym wszystko OK
Mam łożysko na przedniej ścianie i troszkę się przesuwa w dół, ale na razie nie ma się czym martwić
tętno 140 ud/min, położenie miednicowe, anatomia prawidłowa
BPD 63 mm
FL 44 mm
TBD 59 mm
APBD 63 mm
średnio termin wychodzi na 4 lutego
Przepraszam, ze zaniedbalam liste z zakladami, ale bylam u lekarza. Tym razem pierwszego kontaktu nie gina i.... chyba sie zakochalam ;-)
Jeszcze u takiego lekarza nie bylam :-)
Liste zaraz uzupelnie, bo zaklady nadal u Myfy aktualne, a u Misi wiekszosc miala racje :-)
Misia, gratulacje synusia!!!!! I jaki duzy. Dwa raze ciezszy niz moja kruszynka na ostatnim usg :-)
Gratuluje jeszcze raz :-)
Jeszcze u takiego lekarza nie bylam :-)
Liste zaraz uzupelnie, bo zaklady nadal u Myfy aktualne, a u Misi wiekszosc miala racje :-)
Misia, gratulacje synusia!!!!! I jaki duzy. Dwa raze ciezszy niz moja kruszynka na ostatnim usg :-)
Gratuluje jeszcze raz :-)
reklama
Najpierw zniewolil mnie tym, ze nie bylo do niego kolejki ;-)
A potem to juz wszystkim :-)
Nie dosc, ze przystojny, to jeszcze z jakim podejsciem.
Tak mi wszystko wytlumaczyl, ze ho, ho.... I nawet pozartowalismy sobie...
Jak chce jakiekolwiek badania on mi na wszystko wypisze skierowanie. Sam zaoferowal sie z krzywa cukrowa (obciazenie glukoza), ale zrobimy dopiero po piatku i ze szczegolowym badaniem krwi (jakas jonoferaza i cos tam jeszcze) i w ogole.... I dzidzia przy nim sie obudzila i niezle go skopala :-)
No w ogole jestem pod wrazeniem, ze tacy lekarze w panstwowej placowce za darmo :-)
A potem to juz wszystkim :-)
Nie dosc, ze przystojny, to jeszcze z jakim podejsciem.
Tak mi wszystko wytlumaczyl, ze ho, ho.... I nawet pozartowalismy sobie...
Jak chce jakiekolwiek badania on mi na wszystko wypisze skierowanie. Sam zaoferowal sie z krzywa cukrowa (obciazenie glukoza), ale zrobimy dopiero po piatku i ze szczegolowym badaniem krwi (jakas jonoferaza i cos tam jeszcze) i w ogole.... I dzidzia przy nim sie obudzila i niezle go skopala :-)
No w ogole jestem pod wrazeniem, ze tacy lekarze w panstwowej placowce za darmo :-)