reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Karola - śliczne zdjecia, mąż rzeczywiście sie nie zna ;D A co do ostatniego zdjecia to i ja niestety nie mam oka fachowca i nie wiem co i jak ;D

Ja do gina idę w czwartek - to taka ponadprogramowa wizyta i może będę miała USG ale to nic pewnego. Idę na konsultację ze względu na wadę wzroku.

Mam pytanko - nie miałam jeszcze badania na żółtaczkę, wiec poproszę o nie tylko czy to się robi z krwi?? Następnie czy w 23/24 tyg. można dla pewności zrobić echo serca bo też czegoś takiego nie miałam, a może warto dzidzi to zrobić???

Karola rewelacyjne zdjęcia,Na pierwszym wygląda jakby spała....,no po prostu super!
Rybko,badanie na żółtaczke robi sie zkrwi,co do echa serca,to masz na mysli echo serca dziecka??? Ja nie miałam takiego badania ,gin tylko zwyczajnie słucha z jaką częstotliwością bije serduszko podczas usg,albo badanie ktg.

Tak tak mam na myśli echo serca dzidzi ;D ;D Ja również słyszałam na USG ale KTG nie miałam jescze robionego - może poproszę gina. Wiem moje pytania może są banalne ale wolę sie was pytać niz fachowców bo oni czasem zachowuja się jakoś dziwnie, że człowiek czegoś może nie wiedzieć ;)

Rybko mi gin zrobił ktg bo go oto poprosiłam,ale mówił,że nie ma takiej potrzeby,że to dopiero pod koniec ciąży słucha sie tętna.....

Karola zdjęcia "panienki" (wierzę na słowo, bo na tych usg ja się nie moge połapać w płci) super, niunia przesliczna i jak wyraźnie widać. Nie wiem czy to tylko mi się przydaża, ale jak patrzę na takie zdjęcia, albo gdy jestem na usg to mi się łezki w oku kręcą. Aż mi czasami głupio- dobrze że u mojego gina jest ciemnawo na usg ;D

Dytek chyba nie tylko tobie łezka kręci sie w oku. A dla tyhc,które nie moga sie połapać jeszcze raz zdjęcie dziewczynki tym razem zaznaczone wargi sromowe

reklama
Karola7 za chiny bym tego nie znalazala sama, probowalam polapac reszte ciala...ale tutaj w sumie nie istotne...ale fajniutkie takie malusie :-)
buziaki dla Was

Do góry