reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
No i bardzeij szczegółowe relacje. Co do wymiarów to gin powiedział, że całej dzidzi juz sie teraz nie mierzy. Pomierzył tylko główkę( HC 20,30cm), brzunio(AC 18,23 cm) i kość udową(FL 3,97 cm). No i oczywiście dokladna waga 542 g ;D. Kawał baby juz z niej. No i z tych wszystkich pomiarów mam wypisane terminy porodów i najwcześniejszy jest z nóżki - juz na 7 lutego. Ale daty nie zmienił bo reszta jest troszke później, nawet 13 lutego. Więc zostaje ten 15.
Tak jak widzicie gin przełączał nam obrazy na 3D. No i koniecznie chcial pokazać buźkę, ale malutka nie dośc, że leżała główką do dołu to jeszcze i rączki i pępowina byla przed buzią. No ale profil udało się ująć.
Słyszelismy tez serduszko :D. To pierwszy raz u córci - już zapomniałam jak to jest. ::) ::)
I jeszcze super rzecz zaplacilismy tylko 80 zł, więc nie wiem dlaczego Czarnulka dała za takie same badanie 150 :o.
No to by bylo na tyle chwalenia się.

Wow :o Karola ale śliczny bobas ja też chce takie USG ;) :laugh: jejku jestem pod wrażeniem!!
A wiesz że moja też ma nogi najdłuższe zawsze o 2tyg wiecej niż reszta ciałka ale będą laski z tych naszym panienek ;)

Karolla ja wczoraj wreszcie pojełam różniece między 3D a 4D. 3d to tylko zdjęcia, które można troszke obrócić (takie jak wkleilam), a 4D to tak jak 2D, widac jak dzidzia sie rusza, tylko w wymiarze.
A co do urody córci to mąż stwierdził, ze na razie to jak małpka wygląda. Nie zna sie prawda.

Karola7 śliczna córeczka, to pierwsze zdjecie jest super pewnie spała maniunia :-) z ostatnim zdjeciem jak zwykle mialam klopoty haha w interpretacji poprawnej ale chyba juz załapałam.....cena mnie powaliła....chyba jednak za 2 tygodnie zabiore sie z siostra do Lublina....długo sie czeka na wizyte ? i czy filmik nagrany 2d tez dostaliscie? musze posta wyszukac z namiarami gdzies juz je podawalas....

Karola pewnie ze sie nie zna, jest po prostu cudowna, a jak sie urodzi to co to bedzie, ho, ho, jeszcze maz bedzie po nocach nie spal i chlopakow spod okna odganial ;D
Sliczne, sliczne, sliczne , ja tez chce takie zdjecia !!!

Karola7przesliczna dziewucha. Widze ze twoja tak samo jak moja sie raczka zaslaniala. U mnie porod tez z kazdego zdjecia byl na inny termin ale zostaje 4 luty no ewemtualnie 2 luty. Apropo ceny karola7 to moze ty mialas tylko same usg. Bo ja mialam usg co kosztowalo 80 zl a potem jeszcze wizyte gdzie mnie badal 70 zl.jak ja bylam 3 tygodnie temu to mala wazyla 400 dkg.

Teraz mówi ze małpka a potem to bedzie ukochana córeczka tatusia ;D
Ach ci faceci my cieszymy sie kazdym ruchem a oni podchodzą do tego jakos tak bez uczucia
dobrze że na forum jedna druga rozumie ;)

reklama
Oj dziewczyny kochane jesteście :-* :-* :-* :-* :-*
Czarnula rzeczywiście miałam samo USG bez badania - pewnie stad różnica.
Myfa ja umawiałam sie 2 tygodnia wcześniej, ale za pierwszym razem (w czercu ;))pani umowiła mnie na 3 dni przed wizytą, więc pewnie zależy. A co do płytki to sa na niej tylko zdjęcia.Też myślalam, że będzie filmik, ale zdjątka super. No i jeszcze pakiecik zdjęć wydrukowanych . Jest 7 zdjęć dzidzi w różnych ujeciach i 3 tabelki z danymi i wymiarami. A namiary na Top Medical: (081) 5243406, 5243425, 5243426. Ul. Zana 29/XIX (koło Leclerca)

Do góry