reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
No to my juz po. Co do cukru to mam nie panikować i nie jeść za dużo słodyczy, bo norma tylko o 2 przekroczona, więc nie jest najgorzej.
No i widzieliśmy córcie (już wiadomo na 100%) Tylko buzi nie chciała za bardzo pokazać, ale troszke sie udało. Zdjątka dokleję jutro jak będe miala troszkę czasu. Tylko mąż stwierdził, że na razie to brzydulka jest - nie zna się, dla mnie prześliczna.
No a dzidzia waży troszke ponad 500g. No i nogi długie. Szczegóły jutro.pa

Karola no to macie już pareczkę jest już synuś a teraz będzie córcia super gratuluję!!! ładny kawałek bobaska
z waszej małej!! ;)

Karola7 a widzisz nie ma się co na zapas martwić. Super, ze już na 100% wiesz, że to córeczka - moje gratulacje. No i faktycznie juz spora dziewczynka. Ciekawa jestem jak tam moje hehe. ;D

Karola7 ale sie ciesze ze corunia na 100% :-) moja znajoma dzisiaj urodzila drugiego synka a tak coreczki jej zyczylam....bo to zawsze mamuni ;-) a cukrem nie masz sie co martwic to kwestia ilosci zjedzonych slodyczy :-)
buziaki

Karola, powtorze za dziewczynami, gratuluje!!!!!!!!!! I potwierdzenia, ze corcia i ze juz taka duza.... Pewnie na nastepny usg (mhm... dowiem sie 21, kiedy bedzie), moja tez juz bedzie taka duza :-)

reklama
Do góry