reklama
Zdjęcia nie odzwierciedlają tego co przeżywa się w trakcie badania. Badanie trwało 40 min cale mam nagrane na płytce. Lekarz badał serduszko wszystko było słychaćć ii ii ta czkawka tego nie zpomnę. Dzięki temu wiem kiedy mala ma czkawkę , a kiedy to tylko ruchy. Jeśli macie taką możliwość zróbcie takie badanie można wykluczyć wiele naszych wątpliwości.
Az nie chce sie wierzyc ze dzidzie taki duze juz urosly ;D. Ja juz tez sie przekonalam do 3d, nie moglabym odmowic sobie takiej pamiatki jak ma Klara, cudenko. Juz wymyslilam sobie ze terazza to jeszcze pojde na normalne, a potem jak moja ginka bedzie rodzic, bo to powinno byc jakos w przyszlym miesiacu, to sila rzeczy bede musiala isc do innego gina i wybiore sie na 3D. Rybka ale slicznie dzidzia zapozowala do zdjatka, ja na ostatnim widzialam dzidzie tylko fragmentarycznie, a do tej pory najwiekszy sentyment mam do jednego pierwszych zdjatek, jak dzidzia byla odrobine starsza niz na zdjeciu u anety998 ok 11 tyg.
czarnula002
Aktywna w BB
Karola7napewno wszystko bedzie ok z tym cukrem. Dzidzie lekarz napewno ci pokarze w kolorze sepi, bedziesz mogla naogladac sie dowoli bo usg jest dokladne. Mazurek bedzie chcial pokazac ci pewnie buzie malenstwa ( u mnie niestety bylo tylko widac pół twarzyczki bo zaslaniala sie reka). Ja teraz sie wybieram chyba 20 pazdziernika na usg. strasznie mnie korci zeby znowu pojsc do Top Medicalu ale moze poczekam z tym do 8 lub 9 miesiaca.
reklama