reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

A ja postaram sie wkleić swoje tzn dzidzi zdjecia w poniedziałek wieczorem, albo wtorek rano. Ciekawe czy gin przęłączy mi apart na 3D jak czarnulce. Jeszcze tylko 2 dni. :laugh:

reklama
Zdjęcia nie odzwierciedlają tego co przeżywa się w trakcie badania. Badanie trwało 40 min cale mam nagrane na płytce. Lekarz badał serduszko wszystko było słychaćć ii ii ta czkawka tego nie zpomnę. Dzięki temu wiem kiedy mala ma czkawkę , a kiedy to tylko ruchy. Jeśli macie taką możliwość zróbcie takie badanie można wykluczyć wiele naszych wątpliwości.

Cały czas mi to chodzi po głowie, no zobaczymy muszę to przemyśleć ale już nie ty pierwsza mówisz, że na prawdę warto :D

Az nie chce sie wierzyc ze dzidzie taki duze juz urosly ;D. Ja juz tez sie przekonalam do 3d, nie moglabym odmowic sobie takiej pamiatki jak ma Klara, cudenko. Juz wymyslilam sobie ze terazza to jeszcze pojde na normalne, a potem jak moja ginka bedzie rodzic, bo to powinno byc jakos w przyszlym miesiacu, to sila rzeczy bede musiala isc do innego gina i wybiore sie na 3D. Rybka ale slicznie dzidzia zapozowala do zdjatka, ja na ostatnim widzialam dzidzie tylko fragmentarycznie, a do tej pory najwiekszy sentyment mam do jednego pierwszych zdjatek, jak dzidzia byla odrobine starsza niz na zdjeciu u anety998 ok 11 tyg.

No a my już za 5 godzin zobaczymy nasza dzidzię :laugh:. Mam nadzieje, że szybko minie, no i że z dzidzia wszytsko OK. Bo troszkę mam pietra, za dużo sie naczytałam przez te ostatnie dni o tej cukrzycy. :(

Karola7napewno wszystko bedzie ok z tym cukrem. Dzidzie lekarz napewno ci pokarze w kolorze sepi, bedziesz mogla naogladac sie dowoli bo usg jest dokladne. Mazurek bedzie chcial pokazac ci pewnie buzie malenstwa ( u mnie niestety bylo tylko widac pół twarzyczki bo zaslaniala sie reka). Ja teraz sie wybieram chyba 20 pazdziernika na usg. strasznie mnie korci zeby znowu pojsc do Top Medicalu ale moze poczekam z tym do 8 lub 9 miesiaca.

reklama
Ja następną wizyte mam w ostatni tydz pażdziernika,musze zadowolić sie zwykłym usg 2d , :( ale i tak nie moge sie doczekać! :)

Do góry