reklama
Wiecie w sierpniu był program z zaklinaczką dzieci chyba co wtorek - super sprawa więc i ja się przymierzę do tej książeczki ;D Nie wiem moze i teraz też jest - tyle że to było chyba około 12 lub 14 coś chyba w tych godzinach tylko nie pamiętam na którym programie może nawet 1 lub 2.
Aska K
Mama Marcelka:)
Ja kiedys ogladalam ten program, chyba z pol roku temu, albo i wczesniej, jeszcze w ciazy nie bylam lecial w sobote na 2, jakos rano. Teraz tez sa podobne fimliki, w niedziele, chyba ok 10.
Mozna wiele podpatrzyc.
Mozna wiele podpatrzyc.
karola7
Fanka BB :)
Co do programów to na TVN Style jest program "a mama tez lekarz". Wiem, że byly pokazywane cwiczenia dla mam po porodzie, i dla niemowlaczków. Będzie jutro o 13:30 i trwa tylko 30 min. No a teraz leci "DZieciństwo - prawda i mity" o temperamencie dzieci
Oj dziewczynki doczekacie się - doczekacie zleci szybciutko i maluszki będą juz sie miały czym przed rodzicami pochwalić
Ja pójdę prywatnie na USG ale nie wcześniej niż za jakiś miesiąc bo szkoda mi malucha męczyć - chyba tego nie lubi bo się ciągle pupką odkręca
Ja pójdę prywatnie na USG ale nie wcześniej niż za jakiś miesiąc bo szkoda mi malucha męczyć - chyba tego nie lubi bo się ciągle pupką odkręca
reklama