reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Ja sobie też ten kalendarz ściągnęłam hmm liczy ile zostało do końca ciąży coś podobnego jak suwaczek tylko po polsku!!
Już zmniejszyłam druk książki i po pracy sobie druknę ;)

reklama
Wiecie w sierpniu był program z zaklinaczką dzieci chyba co wtorek - super sprawa więc i ja się przymierzę do tej książeczki ;D Nie wiem moze i teraz też jest - tyle że to było chyba około 12 lub 14 coś chyba w tych godzinach tylko nie pamiętam na którym programie może nawet 1 lub 2.

Ja kiedys ogladalam ten program, chyba z pol roku temu, albo i wczesniej, jeszcze w ciazy nie bylam:p lecial w sobote na 2, jakos rano. Teraz tez sa podobne fimliki, w niedziele, chyba ok 10.
Mozna wiele podpatrzyc.

Co do programów to na TVN Style jest program "a mama tez lekarz". Wiem, że byly pokazywane cwiczenia dla mam po porodzie, i dla niemowlaczków. Będzie jutro o 13:30 i trwa tylko 30 min. No a teraz leci "DZieciństwo - prawda i mity" o temperamencie dzieci

kIra ja mam termin USG 3D na 20 pażdziernika i też siedzę jak na szpilkach i codziennie skreslam dni w kalendarzu, ja chcę żeby lekarz nagrał mi dzidzię na płytkę i wydrukował zdjęcia dzidzi.
boże jak ten czas się wlecze :)

Oj dziewczynki doczekacie się - doczekacie zleci szybciutko i maluszki będą juz sie miały czym przed rodzicami pochwalić :D

Ja pójdę prywatnie na USG ale nie wcześniej niż za jakiś miesiąc bo szkoda mi malucha męczyć - chyba tego nie lubi bo się ciągle pupką odkręca :D :D

reklama
No a misaq pewnie juz w poczekalni siedzi (bo to już 15, chociaż zegarek forumowy jakis opuźniony). Ciekawe czy chlopk czy dziewczynka

Do góry