reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Misia, ja czuje, ze tez chyba bede w bandzie z Wami U mojego meza w rodzinie dzieci, to sami faceci u mnie tez wiekszosc kuzynow...lekarz sie usmiechal jak mu to mowilam, ale nie chcial potwierdzic, mowil, ze z amalo widzi, ze moze przy nastepnym badaniu...ale to dopiero 04.10.
Aha, Karolla, nie wiem na jakim forum, ale wspominalas o tej ksiazce Tracy Hogg "Jezyk niemowląt"...wydrukowalam sobie ta ksiazke dzisiaj i bede czytac...moze dowiem sie czegos ciekawego...
Aha, Karolla, nie wiem na jakim forum, ale wspominalas o tej ksiazce Tracy Hogg "Jezyk niemowląt"...wydrukowalam sobie ta ksiazke dzisiaj i bede czytac...moze dowiem sie czegos ciekawego...
Aska K
Dzieki, dzieki Chyba czeka mnie dzisiaj dluga noc,hihihi Druklam sobie dzisiaj rano, zanim szef dobil do firmy Zreszta przekopiowalam sobie ja do Worda, pomniejszylam czcionke, w zwiazku z czym ksiazeczka zajela mi 82 strony, a nie 270
Dzieki karolla, za info o ksiazeczce
Buziaki!
Dzieki karolla, za info o ksiazeczce
Buziaki!
Aska K
A jak otworzysz acrobata to masz w gorym menu duze T? Wystarczy tam kliknac i wtedy mozesz spokojnie kopiowac do Worda, zmniejszac czcionke, marginesy itp
reklama