reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
HeHe chyba musimy jakos te nasze dzieci ze soba umówić za kilkanaście lat to może jakaś parka babyboomowa bedzie ;)

Misia, ja czuje, ze tez chyba bede w bandzie z Wami:) U mojego meza w rodzinie dzieci, to sami faceci:) u mnie tez wiekszosc kuzynow...lekarz sie usmiechal jak mu to mowilam, ale nie chcial potwierdzic, mowil, ze z amalo widzi, ze moze przy nastepnym badaniu...ale to dopiero 04.10.
Aha, Karolla, nie wiem na jakim forum, ale wspominalas o tej ksiazce Tracy Hogg "Jezyk niemowląt"...wydrukowalam sobie ta ksiazke dzisiaj i bede czytac...moze dowiem sie czegos ciekawego...

Asiu ja już jestem w połowie i moge powiedziec tylko tyle,że ksiażka jest super, kobietka ma rewelacyjne podejście do dzieci
a jej rady jak rozmawiac z maluchem są swietne!! Miłej lekturki!!!

Dzieki, dzieki:) Chyba czeka mnie dzisiaj dluga noc,hihihi Druklam sobie dzisiaj rano, zanim szef dobil do firmy:p Zreszta przekopiowalam sobie ja do Worda, pomniejszylam czcionke, w zwiazku z czym ksiazeczka zajela mi 82 strony, a nie 270:)
Dzieki karolla, za info o ksiazeczce:)
Buziaki!

Właśnie też chce ją przekopiować bo czytanie z laptopa to lipa, a po pracy oczy już bolą!!
Tylko jakoś mi sie nie udaje kopiowanko a acrobata hmm musze z tym powalczyc!! :)

reklama
Ja tez własnie skopiowałam, ale drukowac nie bedę bo musiałabym w domu i troszke mi szkoda - ale poczytam. sciągam tez kalendarz ciązy - zobaczymy co tam jest.

Miłej lekturki

Do góry