Byłam na normalnym USG i tak się ustawiło, że cała buźkę widziałam - czki zamknięte, nosek, usta policzki, brodę - no tak jak u noworodka tyle, że czarno-białe - coś pięknego aż oddech wstrzymałam na parę sekund ;D ;D nie myślałam, że moze się tak dzidzia ustawić
reklama
Ach Ci lekarze tylko by forse ciągnęli ale zrobić coś od siebie to już nie... moje ostatnie usg trwało 17min bo pani doktor chciała
nam plec powiedziec a dzidzia sie tyleczkiem wypinala ale w koncu udało sie !!! (może inne jest podejscie jak sie placi prywatnie za wizyte)
Zgadzam sie z Tobą tetka genetyka wiele warunkuje ale lepiej zapobiegac i nawilżać, chociaż skóra tak nie swędzi!!
Rybka to chyba u naszych maluchow już skórka robi sie grubsza bo ja na ostatnim usg w 16tyg to tylko czaszke widziałam i oczy z noskiem
ale jakby pod skórką wszystko bo ona taka cieniutka była ale jestem ciekawa piątkowych widoków na usg
nam plec powiedziec a dzidzia sie tyleczkiem wypinala ale w koncu udało sie !!! (może inne jest podejscie jak sie placi prywatnie za wizyte)
Zgadzam sie z Tobą tetka genetyka wiele warunkuje ale lepiej zapobiegac i nawilżać, chociaż skóra tak nie swędzi!!
Rybka to chyba u naszych maluchow już skórka robi sie grubsza bo ja na ostatnim usg w 16tyg to tylko czaszke widziałam i oczy z noskiem
ale jakby pod skórką wszystko bo ona taka cieniutka była ale jestem ciekawa piątkowych widoków na usg
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Rybka super maluszek i jaki pokazny kurcze moj pewnie tez duzy z tego co czuje czasem jak mnie kopnie ;-) smialam sie dzisiajbo az brzuch mi podskakiwal....a kosmetykami to juz kiedys pisalam ze uwarunkowania genetyczne tutaj sa wazne, a z kremem to nie sadze zeby mogl przeszkodzic w usg....
buziaczki
buziaczki
Kochane dziewczynki. Byłam dzisiaj na nadprpgramowej wizycie u gin z powodu bóli brzucha ( w końcu okazało się że to żołądek) lekarka zrobiła mi też usg. Dzidzia zdrowiutka, waży już 256 gramów i uwaga : dwie różne lekarki mówią, że to dziewczynka. Mam nawet zdjęcie jej kobiecych atrybutów. Ginka stwierdziła, że na pewno nic jej nie wyrośnie. jestem strasznie szczęśliwa. Pozdrawiam
Rybko, cieszę się że u Ciebie też wszystko ok.
Rybko, cieszę się że u Ciebie też wszystko ok.
reklama