reklama
No i spiesze doniesc co u nas po ostatnim sobotnim USG. Niestety te zdjecia juz nie sa takie fajne jak wczesniej bo nie widac calosci, tylko fragmentami dzidzie sie oglada. A co widzialam to: buzia (tak to nazwala gin), a wlasciwie czaszka ( chyba rzeczywiscie wybiore sie na 3 D pod koniec, bo ciekawosc mnie zezre ;D, raczki, ktore otwieral i zamykal, gin stwierdzila ze rozwinely sie narzady wewnetrzne, a wiec mini zoladeczek, watrobka itd. serducho ktore widaac bylo jak pulsuje, dzidzia byla generalnie bardzo spokojna, nie tak jak ostatnio kiedy fikala koziolki co chwile. A no i mini jaderka ;D, a wiec potwierdzila, ze bedzie to chlopak. Stwierdzila, ze wszystko na tym etapie jest ok, mam dalej jesc zelazo i to wlasciwie tyle. Test na cukier dopiero za miesiac, choc ostatnio mowila, ze wlasnie w tym miesiacu. Ot i wszystko. A no i zapomnialabym o wadze, no wiec powiedziala ze maly wazy 520 g ( ta raza spytalam jeszcze raz, coby miec pewnosc) powiedziala, ze na ten wiek ciazy to jest w normie. Nie wiem co o tym myslec, bo albo tu w Turcji inaczej jakos to mierza, albo nasze bejbi jest nad wyraz wyrosniete ???
Jezuuuu Tetka, ale byczek ;-)
Super..... zwlaszcza dlatego, ze od tej wagi.... gdyby... nie daj Boze...... odpukac , splunac.... no wiesz....
Takie malenstwo da sie juz uratowac....
Ja cze3kam u siebie na ten moment, jak na zbawienie.....
Wiec gratuluje :-)
Super..... zwlaszcza dlatego, ze od tej wagi.... gdyby... nie daj Boze...... odpukac , splunac.... no wiesz....
Takie malenstwo da sie juz uratowac....
Ja cze3kam u siebie na ten moment, jak na zbawienie.....
Wiec gratuluje :-)
reklama