reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Dziewczynki cieszę sie z wami że wszystko dobrze z bobasami!! Ciekawe Kira czy Twoje przypuszczenia co do płci sie sprawdzą :D
Karola super że wam tak parka wyszła no rewelacja!!
Pozdrowionka

reklama
Karola no zobaczymy co z tymi naszymi córeczkami bedzie
mam nadzieję że za tydz doktor potwierdzi swoją diagnozę sprzed miesiąca!!

Ale Wam fajnie ,że już znacie płeć dzidziusia.Ja mam wizyte w poniedziałek.Może już też dowiem się czy fasolka jest chłopcem,czy dziewczynką.Na razie chyba mamy przewage dziewczynek! :) ;)

No i spiesze doniesc co u nas po ostatnim sobotnim USG. Niestety te zdjecia juz nie sa takie fajne jak wczesniej bo nie widac calosci, tylko fragmentami dzidzie sie oglada. A co widzialam to: buzia (tak to nazwala gin), a wlasciwie czaszka ( chyba rzeczywiscie wybiore sie na 3 D pod koniec, bo ciekawosc mnie zezre ;D, raczki, ktore otwieral i zamykal, gin stwierdzila ze rozwinely sie narzady wewnetrzne, a wiec mini zoladeczek, watrobka itd. serducho ktore widaac bylo jak pulsuje, dzidzia byla generalnie bardzo spokojna, nie tak jak ostatnio kiedy fikala koziolki co chwile. A no i mini jaderka ;D, a wiec potwierdzila, ze bedzie to chlopak. Stwierdzila, ze wszystko na tym etapie jest ok, mam dalej jesc zelazo i to wlasciwie tyle. Test na cukier dopiero za miesiac, choc ostatnio mowila, ze wlasnie w tym miesiacu. Ot i wszystko. A no i zapomnialabym o wadze, no wiec powiedziala ze maly wazy 520 g ( ta raza spytalam jeszcze raz, coby miec pewnosc) powiedziala, ze na ten wiek ciazy to jest w normie. Nie wiem co o tym myslec, bo albo tu w Turcji inaczej jakos to mierza, albo nasze bejbi jest nad wyraz wyrosniete ???

tetka to jeszcze raz gratulacje chłopczyka. a co do glukozy to ja mam zrobić test obciążenia 50g glukozy przed następna wizytą (10. 10) - kiedy to będzie? ::)

Wow Tetka no to macie kawał synka 520 gram to ładny wynik chyba mu słonko w tej Turcji służy!!!

Ciekawe ile moje maleństwo bedzie ważyć w piątek kolejne pomiary :) a bedzie to dokladnie 20 tydz ciąży!! Czyli połowinki hurra!!!!!!

Jezuuuu Tetka, ale byczek ;-)
Super..... zwlaszcza dlatego, ze od tej wagi.... gdyby... nie daj Boze...... odpukac , splunac.... no wiesz....
Takie malenstwo da sie juz uratowac....
Ja cze3kam u siebie na ten moment, jak na zbawienie.....
Wiec gratuluje :-)

reklama
A ja już jutro na USG - oj jeszcze kilka godzin i może będę wiedziała czy mam w brzusiu córeczkę czy syneczka ;D

Do góry