reklama
karola7
Fanka BB :)
Oj to byśmy dopiero usłyszały jakie my nieodpowiedzialne mamusie jesteśmy. Tak bez lekarza, bez badan i USG. Jak tak można
hehehe
Nie dogosi się nikomu. No ja na szczęście mam spokój. Moi rodzice pytaja siętylko kiedy bedą wiedzieli czy to wnuczek czy wnuczka, a teście raczej bez emocji. teściowa tylko się martwi moimi pleckami.
hehehe
Nie dogosi się nikomu. No ja na szczęście mam spokój. Moi rodzice pytaja siętylko kiedy bedą wiedzieli czy to wnuczek czy wnuczka, a teście raczej bez emocji. teściowa tylko się martwi moimi pleckami.
Dziewczynki, właśnie wróciłam z usg. Dzisiaj wybrałam się na usg w inne miejsce. Pani doktor spytała co mam w domu, powiedziałam że synka, a ona na to, że chyba się udało. Podobno jest dziewczynka. Dodam, że w 13 tyg na innym usg był chłopak. Podobno to usg jest rewelacyjne. Faktycznie widziałam wszystko dokładnie, co do klejnotów to były tylko dwa kółeczka i nic pośrodku. Poza tym dzidzia jest zdrowa i jestem przeszczęśliwa. Pozdrawiam
Ola
Ola
karola7
Fanka BB :)
Ola to gratulacja. A my idziemy za tydzień i dwa dni. Juz sie nie moge doczekać.
No i tak poza tym to dzisiaj dzwonila moja koleznka z Londynu z wiadomoscia, że w kwietniu urodzi - super ciesze sie strasznie. juz bede miała 2 koleżanki mamy z dziecmi w podobnym wieku co moje
No i tak poza tym to dzisiaj dzwonila moja koleznka z Londynu z wiadomoscia, że w kwietniu urodzi - super ciesze sie strasznie. juz bede miała 2 koleżanki mamy z dziecmi w podobnym wieku co moje
reklama