reklama
S
Szczęściara20
Gość
Dzidziuś Cacy!!:-)
Dziekuje Dziewczyny w imieniu własnym i Męża mego jedynego współtwórce tego Cudeńka
Ufffffff...nareszcie sie ogarnęłam.Wszystko spakowane, mieszkanko posprzatane no teraz tylko spać i jutro wyruszamy!!!!! hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Pogoda piękna( Tweety - ma sie utrzymac do konca sierpnia), ojoj jak bosko!!!!!!!!
Myfa - Centrum Medyczne LIM - 180 zł
szkoda, ze netu przez tydzień nie bede miała bo na bb dzieje sie tyle ciekawych rzeczy ..... >
Ufffffff...nareszcie sie ogarnęłam.Wszystko spakowane, mieszkanko posprzatane no teraz tylko spać i jutro wyruszamy!!!!! hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Pogoda piękna( Tweety - ma sie utrzymac do konca sierpnia), ojoj jak bosko!!!!!!!!
Myfa - Centrum Medyczne LIM - 180 zł
szkoda, ze netu przez tydzień nie bede miała bo na bb dzieje sie tyle ciekawych rzeczy ..... >
Hej dziewuszki! Wróciłam od gin Wszystko w porządku!
Moje dziecię zostało dokładnie obejrzane i oto wyniki:
- ma ładny kręgosłup szyjny, żadnych przepuklin i rozszczepów wzdłuż całego kręgosłupa
- ma wszystkie 4 kończyny, którymi leniwie macha i kopie
- widać było kości czaszki i mózg, nie ma żadnego wodogłowia
- serce jest podzielone na komory i przedsionki i bije z częstotliwością 160 uderzeń na minutkę
- nie ma żadnych przepuklin, jelita zamknięte w jamie brzusznej
- niestety nie widac jeszcze płci... no cóż dalej niespodzianka!
Zdjęcie jest dość nieciekawe poza tym mam swoje powody żeby na razie nie umieszczać tutaj swej dziecinki...
Założono mi kartę ciąży z dniem porodu na 8 lutego czyli dwa dni wcześniej niż w suwaczku, ale na razie nie będę zmieniać
Moje dziecię zostało dokładnie obejrzane i oto wyniki:
- ma ładny kręgosłup szyjny, żadnych przepuklin i rozszczepów wzdłuż całego kręgosłupa
- ma wszystkie 4 kończyny, którymi leniwie macha i kopie
- widać było kości czaszki i mózg, nie ma żadnego wodogłowia
- serce jest podzielone na komory i przedsionki i bije z częstotliwością 160 uderzeń na minutkę
- nie ma żadnych przepuklin, jelita zamknięte w jamie brzusznej
- niestety nie widac jeszcze płci... no cóż dalej niespodzianka!
Zdjęcie jest dość nieciekawe poza tym mam swoje powody żeby na razie nie umieszczać tutaj swej dziecinki...
Założono mi kartę ciąży z dniem porodu na 8 lutego czyli dwa dni wcześniej niż w suwaczku, ale na razie nie będę zmieniać
karola7
Fanka BB :)
MisiaQ - gratulacje zdrowej dziecinki. Bardzo szczegółowe wyniki USG. Ja takie dokladne (a nie pobiezne ogledziny) dopiero za 7 tygodni. Nie wiem czy to nie jest zbyt późno. Ale co tam w końcu gin i tak dzidzie oglądał tyle razy, że gdyby coś nie tak to pewnie by powiedział.
reklama