reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

dziwny lekarz... tetno standartowo bada się od 15-16 tygodnia...
moja bada od 11...
z usg ma racje, teraz tylko dla popatrzenia i posłuchania...

reklama
Karola7 tak tak, oczywiście :) do Ciebie - jestem zakręcona jak termos oststnio ;) Własnie pzreczytałam, ze wszytko w porządku.Super - bardzo sie ciesze. Ja czekam na swoje - dzisiaj o 15.30.

No to ja już po USG :)
super,super,super !
Bejbis zdrowy, fikał koziołki jak najety, machał rączkami, nóżki prostowal,zginal...czego on nie robił :)
przeziernośc i wszystkie inne parametry w porzaku.Ufffffff...jak sie cieszę.Po urlopie jak dorwę skaner to załacze zdjecie.A moze nawet uda mi sie wkleić 3d? całuski, sciskam Was i lece nad morze!!!!!!!!!!

I kolejna szczesliwa mamusia ;D, alez te dzieciacki jeszcze przed urodzeniem dostarczaja nam emocji. Alez akrobata z tego Twojego bejbisia. Teraz to juz pewnie ze spokojem wybierzesz sie na urlop. Bawcie sie dobrze, wypoczywajcie i wracajcie do nas szybciutko. :-*

Ojojoj z tego wszytskiego zapomniało mi sie, ze przecież nie potrzebuję skanera bo mam to nagrane na płycie! gupia baba ze mnie ;) No - to spróbuję wkleić.Zobaczcie nasze Maleństwo :) Bejbiś ma prawie 7 cm :)

no i tym optymistycznym akcentem żegnam sie z Wami Kochane na co najmniej tydzień.Jedziemy cieszyć sie soba nad polskie morze :) do zobaczenia :)

To 3 D to wyglada jak zdjecie artystyczne, cudenko. Czy mi sie wydaje, czy bejbis patrzy w nasza strone? :laugh:
Milego wypoczynku i udanej pogody.

Tetka - generalnie jest bokiem - spójrz jaki zawodowy kregoslup :) ale chyba patrzy faktycznie :)
ja jestem jeszcze ciągle pod wrazeniem :)
Qrcze sie nie moge zebrać - mam tyle do zrobeinia przed wyjazdem - a BB ciagle kusi :) No Dziewczyny jeszcze chyba przed samym wyjazdem zajrzę żeby zobaczyc co tutaj słychać - bo nei bedę miałanetu przez tydzień..... już tesknie.ściskam mocno :)

reklama
Anatares super dzidziuś ! Gratulacje!Miłego leniuchowania.
Ja wyjeżdżam za tydzień nad morze mam nadzieję, że pogoda się utrzyma.

Do góry