reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

reklama
a oto i nowe najswiezsze zdjatko malenstwa, a wlasciwie dwa: po lewej dzidzia od gory z raczkami zalozonymi na brzuszek, a po prawej en face, wyglada jak ufoludek  ;D Gin miala problemy zeby go dzis jakos uchwycic bo strasznie sie dzis wiercil.

Wszystkie jesteśmy baardzo ciekawe!!!

Teraz to juz co chwilę ktoras z nas bedzie obwieszczać nowinę że ma synka lub córcię
ciekawe czy bedzie wśród nas przewaga chłopców czy dziewczynek!!

Aha robiłam sobie po raz kolejny ten smieszny teścik z angielskiej strony, zmieniłam pare rzeczy jak pogodę na zewn i zwierzę które widziałam
a i tak wychodzi mi dziewczynka :D tylko poród z 17 godz skrocił sie do 2 hi hi na to się godze!!

Jakie fajne zdjęcia tetka !!! Na pierwszy rzut oka widać że to silny mężczyzna :)
Powiedź mi ile mierzyła twoja dzidzia jestem ciekawa bo za tydzien tez bede w tym tyg co Ty
i tak sobie wyobrażam ile nasze malenstwa teraz mają cm??

Tetka super zdjęcie i cieszę się, że dzidzia zdrowa.
Karola7 trzymam kciuki i daj znać jak było.
Pozdrawiam

Ja mam wizytę dopiero we wrześniu - ale już wtedy chcę poznać płeć, bo nie chcę, by mąż wyleciał do Ameryki i dowiadywał się o wszysttkim przez telefon/

reklama
Do góry