reklama
a oto i nowe najswiezsze zdjatko malenstwa, a wlasciwie dwa: po lewej dzidzia od gory z raczkami zalozonymi na brzuszek, a po prawej en face, wyglada jak ufoludek ;D Gin miala problemy zeby go dzis jakos uchwycic bo strasznie sie dzis wiercil.
Wszystkie jesteśmy baardzo ciekawe!!!
Teraz to juz co chwilę ktoras z nas bedzie obwieszczać nowinę że ma synka lub córcię
ciekawe czy bedzie wśród nas przewaga chłopców czy dziewczynek!!
Aha robiłam sobie po raz kolejny ten smieszny teścik z angielskiej strony, zmieniłam pare rzeczy jak pogodę na zewn i zwierzę które widziałam
a i tak wychodzi mi dziewczynka tylko poród z 17 godz skrocił sie do 2 hi hi na to się godze!!
Teraz to juz co chwilę ktoras z nas bedzie obwieszczać nowinę że ma synka lub córcię
ciekawe czy bedzie wśród nas przewaga chłopców czy dziewczynek!!
Aha robiłam sobie po raz kolejny ten smieszny teścik z angielskiej strony, zmieniłam pare rzeczy jak pogodę na zewn i zwierzę które widziałam
a i tak wychodzi mi dziewczynka tylko poród z 17 godz skrocił sie do 2 hi hi na to się godze!!
I
Izzabela
Gość
Ja mam wizytę dopiero we wrześniu - ale już wtedy chcę poznać płeć, bo nie chcę, by mąż wyleciał do Ameryki i dowiadywał się o wszysttkim przez telefon/
reklama
A
azik
Gość
w kalendarzu ciazy piszą, że 16 cm to ok 200 gr (20 hbd)