reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Dzięki dziewczyny - tez to sobie tłumacze, ale jakoś nie bardzo działa. No ale niepewnośc tylko do jutra do wieczora.

BEDZIE DOBRZE

reklama
Odliczam dni do następnej wizyty i USG ( bo mam robione w standardzie na każdej wizycie).......jeszcze 12 dni :D czyli do 29 sierpnia muszę być cierpliwa. Będę wtedy w 15 tygodniu, czy możliwe jest ,że doktorek powie mi o płci maluszka ???

Karolla rozumiem co czujesz, bo ja tez mam rózne wkręty ale jak mnie nachodzi jakiś straszny babol to sie przestawiam i myslę jaki Bejbiś będzie śliczny, I nóżki i rączki i serduszko - wszytko w porządku - tak jak u wszystkich naszych Koleżanek, które juz miały USG.Trzymam kciuki za siebie i za pozostałe oczekujące na USG :) ja mam w piatek o 15.30 .

AGA JA MAM WIZYTE 26 SIERPNIA I BEDE WTEDY W 16TYG TEZ MAM NADZIEJE ŻE POZNAM PŁEĆ DZIDZI
NAPISZE CI CZY MI SIE UDAŁO POZNAC MIESZKAŃCA MOJEGO BRZUSIA!!!

antares a Twój post to nie byl przypadkeim do mnie? bo mi się wydaje ze tak.
Jeszcze tylko 26 godzin - szybko zleci, prawda?

reklama
Do góry