reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

DZIĘKI DZIEWCZYNY KOCHANE JESTEŚCIE :-* :-* :-*
Teraz mam leżeć,więc na parę dni nie będzie mnie na BB, pozdrawiam Was Brzuchatki i Wasze dzieciątka, niech rosną zdrowiutkie i śliczne :D :D :D

reklama
Aga odpoczywajcie sobie.

A ja w czwartek do gina - juz odliczam. Tylko się tak zastanawiam jak to jest u mojego gina ze zdjęciami, kasetą itp. Bo do tej pory byłam na dwóch USG i cisza. Może go sama zapytam czy jakąś pamiątkę dostanę.
Czarnulka - a ty coś wiesz o zdjęciach albo o płycie/kasecie z gabinetu na Jutrzenki?

Ja tez ide w czwartek do ginekologa ostatni raz juz państwowo jeżeli nie zrobi mi usg bo jeszcze nie miałam , tylko mówi że ejste wszytsko slicznie i że nie ma takiej konieczności aby robić zdjęcia:(

Weź szczęściara zmień tego lekarza co on/ona jest wróżka że wie jak tam twoja dzidzia wiem ze po wynikach można odczytac stan dziecka
ale długości szyjki macicy ci nie sprawdzi bez usg, położenia dzidzi też nie, naprawde warto dopłacić i miec kontrolę na swoją ciażą!!
A tak w ogóle to ja na twoim miejscu bym zarządała tego usg co to znaczy nie trzeba!! Nalezy Ci się i tyle nie daj sie tak łatwo!!!
Pozdrowionka!!

:)
Szczęściara pędż do innego lekarza.Nawet państwowo , przy ciąży przebiegającej fizjologicznie prawidłowo , powinnaś mieć przynajmniej trzy razy usg.A zwłaszcza pierwsze powinnaś mieć juz dawno za sobą.Coś nie tak chyba z tym lekarzem.Pozdrawiam!

Karola7 ja z USG na jutrzenki dostaje zawsze wydruk komputerowy. ale jak bylam za pierwszym razem to zapomnialam z wrazenia poprpsic o zdjecie a lekarz tez chyba zapomnial ale na drugim to juz pamietalam. Teraz wezme w razie czego plyte ze soba gdyby lekarz nie mial coby mogl nagrac maluszka. Jesli tylko bedzie mial taka mozliwosc.

dzięki Karolla , mnie się to tez nie podoba , dlatego jezeli mi nie zrobi to podziekuje mu bardzo i więcej do niego nie przyjde

reklama
Do góry