reklama
karola7
Fanka BB :)
Aga odpoczywajcie sobie.
A ja w czwartek do gina - juz odliczam. Tylko się tak zastanawiam jak to jest u mojego gina ze zdjęciami, kasetą itp. Bo do tej pory byłam na dwóch USG i cisza. Może go sama zapytam czy jakąś pamiątkę dostanę.
Czarnulka - a ty coś wiesz o zdjęciach albo o płycie/kasecie z gabinetu na Jutrzenki?
A ja w czwartek do gina - juz odliczam. Tylko się tak zastanawiam jak to jest u mojego gina ze zdjęciami, kasetą itp. Bo do tej pory byłam na dwóch USG i cisza. Może go sama zapytam czy jakąś pamiątkę dostanę.
Czarnulka - a ty coś wiesz o zdjęciach albo o płycie/kasecie z gabinetu na Jutrzenki?
S
Szczęściara20
Gość
Ja tez ide w czwartek do ginekologa ostatni raz juz państwowo jeżeli nie zrobi mi usg bo jeszcze nie miałam , tylko mówi że ejste wszytsko slicznie i że nie ma takiej konieczności aby robić zdjęcia
Weź szczęściara zmień tego lekarza co on/ona jest wróżka że wie jak tam twoja dzidzia wiem ze po wynikach można odczytac stan dziecka
ale długości szyjki macicy ci nie sprawdzi bez usg, położenia dzidzi też nie, naprawde warto dopłacić i miec kontrolę na swoją ciażą!!
A tak w ogóle to ja na twoim miejscu bym zarządała tego usg co to znaczy nie trzeba!! Nalezy Ci się i tyle nie daj sie tak łatwo!!!
Pozdrowionka!!
ale długości szyjki macicy ci nie sprawdzi bez usg, położenia dzidzi też nie, naprawde warto dopłacić i miec kontrolę na swoją ciażą!!
A tak w ogóle to ja na twoim miejscu bym zarządała tego usg co to znaczy nie trzeba!! Nalezy Ci się i tyle nie daj sie tak łatwo!!!
Pozdrowionka!!
Szczęściara pędż do innego lekarza.Nawet państwowo , przy ciąży przebiegającej fizjologicznie prawidłowo , powinnaś mieć przynajmniej trzy razy usg.A zwłaszcza pierwsze powinnaś mieć juz dawno za sobą.Coś nie tak chyba z tym lekarzem.Pozdrawiam!
czarnula002
Aktywna w BB
Karola7 ja z USG na jutrzenki dostaje zawsze wydruk komputerowy. ale jak bylam za pierwszym razem to zapomnialam z wrazenia poprpsic o zdjecie a lekarz tez chyba zapomnial ale na drugim to juz pamietalam. Teraz wezme w razie czego plyte ze soba gdyby lekarz nie mial coby mogl nagrac maluszka. Jesli tylko bedzie mial taka mozliwosc.
S
Szczęściara20
Gość
dzięki Karolla , mnie się to tez nie podoba , dlatego jezeli mi nie zrobi to podziekuje mu bardzo i więcej do niego nie przyjde
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Czekam do czwartku i zmieniam lekarza na prywatnego