reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

no to jeszcze raz 6w4d

obraz0166hz.jpg

reklama
A teraz te najnowsze sprzed dwoch dni. 10w2d
odpoczywamy sobie:
obraz0187gi.jpg

a teraz przebieramy raczkami i nozkami i pokazujemy swoja "wielka" stope
obraz0192ik.jpg

Ale cudnosci Kira25, a stopka przesliczna, moze to zapowiedz wielkiej gwiazdy pilki noznej. ;) A w 6 tygodniu to u Ciebie i tak duzo widac, ja to tylko mikroskopijna kropke widzialam.

Dziekuje tetka :-)
Czy gwiazda pilki noznej??? Zobaczymy :-)
Ale zapowiedz pewnie duzej dzidzi, bo my obydwoje dosc duzi (180 cm i 194 cm), no i moja mama spore dzieci rodzi ;-) (a jedno to nawet z ogromnymi stopami.... Moj brat ma 14 lat i rozmiar 49, wiec dzidzia ma po kim dziedziczyc rozmiar) :-)

Kira25 no śliczniutki berbeć :D :D :D

A co do przezierności - to dziewczynki nie panikujmy. Ja zobaczę dziś czy mam wpisany na USG skrót NT ale to i tak nie ma znaczenia, nie zamierzam łapać stresa zwłaszcza, że lekarz powiedział że jest wszystko ok. ;D

A jeśli chodzi o wiek to ja w listopadzie kończę 30 i wcale się tym nie martwię bo generalnie przesunął się okres bycia matką z 20 nawet do 35 lat a kobiety i w tym wieku mogą być o wiele zdrowsze od tych, które mają po 19 - 20 lat.

Rybka chyba Cie ucaluje za te slowa ;D Ja to zawsze jak mnie najda jakies strachy to sobie mysle o Madonnie :), ta 20 tka tez nie byla jak rodzila pierwsze dziecko. Czasami to wydaje mi sie, ze nasze mamy to mialy latwiej, nie byly bombardowane taka iloscia informacji, a tu czlowiek ciagle cos przeczyta, uslyszy i rozmysla, czy dobrze, czy w normie etc, ale z drugiej strony nie mialy usg i nie widzialy dzidzi przed urodzeniem, no i przede wszystkim pieluch jednorazowych. ;D

Tetka1 powiem Ci że czasem od nawału wiadomości można się tylko niepotrzebnie zestresować, wiec próbuje już nigdzie nie grzebać w necie i nie szukać nowych newsów o chorobach i patalogiach w ciąży skoro gin mówi że jest ok to ma tak być ;D a co do wieku przyszłej mamy to nie ma reguły rodzą się zdrowiutkie bobasy u kobiet po 40-tce jaki i niestety chore u młodych dziewczyn to często wina genów a nie wieku!!!!

reklama
Kira prześłiczne maleństwo.
a co do naszego wieku, to myślę, że wszystkie jesteśmy w tym odpowiednim - kazda dla siebie i dla swojej dzidzi. O chorobach trzeba zapomnieć i nie wywoływac wilka z lasu.

Do góry