reklama
Dziekuje tetka :-)
Czy gwiazda pilki noznej??? Zobaczymy :-)
Ale zapowiedz pewnie duzej dzidzi, bo my obydwoje dosc duzi (180 cm i 194 cm), no i moja mama spore dzieci rodzi ;-) (a jedno to nawet z ogromnymi stopami.... Moj brat ma 14 lat i rozmiar 49, wiec dzidzia ma po kim dziedziczyc rozmiar) :-)
Czy gwiazda pilki noznej??? Zobaczymy :-)
Ale zapowiedz pewnie duzej dzidzi, bo my obydwoje dosc duzi (180 cm i 194 cm), no i moja mama spore dzieci rodzi ;-) (a jedno to nawet z ogromnymi stopami.... Moj brat ma 14 lat i rozmiar 49, wiec dzidzia ma po kim dziedziczyc rozmiar) :-)
Kira25 no śliczniutki berbeć
A co do przezierności - to dziewczynki nie panikujmy. Ja zobaczę dziś czy mam wpisany na USG skrót NT ale to i tak nie ma znaczenia, nie zamierzam łapać stresa zwłaszcza, że lekarz powiedział że jest wszystko ok. ;D
A jeśli chodzi o wiek to ja w listopadzie kończę 30 i wcale się tym nie martwię bo generalnie przesunął się okres bycia matką z 20 nawet do 35 lat a kobiety i w tym wieku mogą być o wiele zdrowsze od tych, które mają po 19 - 20 lat.
A co do przezierności - to dziewczynki nie panikujmy. Ja zobaczę dziś czy mam wpisany na USG skrót NT ale to i tak nie ma znaczenia, nie zamierzam łapać stresa zwłaszcza, że lekarz powiedział że jest wszystko ok. ;D
A jeśli chodzi o wiek to ja w listopadzie kończę 30 i wcale się tym nie martwię bo generalnie przesunął się okres bycia matką z 20 nawet do 35 lat a kobiety i w tym wieku mogą być o wiele zdrowsze od tych, które mają po 19 - 20 lat.
Rybka chyba Cie ucaluje za te slowa ;D Ja to zawsze jak mnie najda jakies strachy to sobie mysle o Madonnie , ta 20 tka tez nie byla jak rodzila pierwsze dziecko. Czasami to wydaje mi sie, ze nasze mamy to mialy latwiej, nie byly bombardowane taka iloscia informacji, a tu czlowiek ciagle cos przeczyta, uslyszy i rozmysla, czy dobrze, czy w normie etc, ale z drugiej strony nie mialy usg i nie widzialy dzidzi przed urodzeniem, no i przede wszystkim pieluch jednorazowych. ;D
Tetka1 powiem Ci że czasem od nawału wiadomości można się tylko niepotrzebnie zestresować, wiec próbuje już nigdzie nie grzebać w necie i nie szukać nowych newsów o chorobach i patalogiach w ciąży skoro gin mówi że jest ok to ma tak być ;D a co do wieku przyszłej mamy to nie ma reguły rodzą się zdrowiutkie bobasy u kobiet po 40-tce jaki i niestety chore u młodych dziewczyn to często wina genów a nie wieku!!!!
reklama