reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

no to jeszcze raz 6w4d

obraz0166hz.jpg

reklama
A teraz te najnowsze sprzed dwoch dni. 10w2d
odpoczywamy sobie:
obraz0187gi.jpg

a teraz przebieramy raczkami i nozkami i pokazujemy swoja "wielka" stope
obraz0192ik.jpg

Ale cudnosci Kira25, a stopka przesliczna, moze to zapowiedz wielkiej gwiazdy pilki noznej. ;) A w 6 tygodniu to u Ciebie i tak duzo widac, ja to tylko mikroskopijna kropke widzialam.

Dziekuje tetka :-)
Czy gwiazda pilki noznej??? Zobaczymy :-)
Ale zapowiedz pewnie duzej dzidzi, bo my obydwoje dosc duzi (180 cm i 194 cm), no i moja mama spore dzieci rodzi ;-) (a jedno to nawet z ogromnymi stopami.... Moj brat ma 14 lat i rozmiar 49, wiec dzidzia ma po kim dziedziczyc rozmiar) :-)

Kira25 no śliczniutki berbeć :D :D :D

A co do przezierności - to dziewczynki nie panikujmy. Ja zobaczę dziś czy mam wpisany na USG skrót NT ale to i tak nie ma znaczenia, nie zamierzam łapać stresa zwłaszcza, że lekarz powiedział że jest wszystko ok. ;D

A jeśli chodzi o wiek to ja w listopadzie kończę 30 i wcale się tym nie martwię bo generalnie przesunął się okres bycia matką z 20 nawet do 35 lat a kobiety i w tym wieku mogą być o wiele zdrowsze od tych, które mają po 19 - 20 lat.

Rybka chyba Cie ucaluje za te slowa ;D Ja to zawsze jak mnie najda jakies strachy to sobie mysle o Madonnie :), ta 20 tka tez nie byla jak rodzila pierwsze dziecko. Czasami to wydaje mi sie, ze nasze mamy to mialy latwiej, nie byly bombardowane taka iloscia informacji, a tu czlowiek ciagle cos przeczyta, uslyszy i rozmysla, czy dobrze, czy w normie etc, ale z drugiej strony nie mialy usg i nie widzialy dzidzi przed urodzeniem, no i przede wszystkim pieluch jednorazowych. ;D

Tetka1 powiem Ci że czasem od nawału wiadomości można się tylko niepotrzebnie zestresować, wiec próbuje już nigdzie nie grzebać w necie i nie szukać nowych newsów o chorobach i patalogiach w ciąży skoro gin mówi że jest ok to ma tak być ;D a co do wieku przyszłej mamy to nie ma reguły rodzą się zdrowiutkie bobasy u kobiet po 40-tce jaki i niestety chore u młodych dziewczyn to często wina genów a nie wieku!!!!

reklama
Kira prześłiczne maleństwo.
a co do naszego wieku, to myślę, że wszystkie jesteśmy w tym odpowiednim - kazda dla siebie i dla swojej dzidzi. O chorobach trzeba zapomnieć i nie wywoływac wilka z lasu.

Do góry