reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

to proste skad tak jest....te ktore sie staraja dlugo coluja w dni plodne  a tym co sie khmm zaszalalo albo nie przywiazywaly az tak duzej roli do tego fakty...corcie bo jak wiadomo plemniki  z ktorych mamy chlopcow sa zwasze ale krocej zyja a dziewczynki  wolniejsze ale dluzej zyja :-) jesli uceluje sie w dzien jajeczkowania wtedy bingo--chlopiec :-) mysmy sie nie starali  specjalnie i bedzie siusiak ;-) nie ma regoly...slyszlalam tez ze starsi faceci maja czesniej chlopcow...

reklama
Antosia pozostała Antosią :)

i na koniec kilka szczegółów dla wszystkich zainteresowianych Lutowych Cioć :)
położenie: podłuzne główkowe, ustawienie I
czynność serca: miarowa 141
anatomia prawidłowa
obraz twarzy prawidłowy
łożysko na ścianie tylnej, st dojrzałości I
waga płodu:1361 g

Antares jaka sliczna ta twoja ksiazniczka :-) a nosek po mamuni ma? czy mi sie wydaje? sliczniusia noi waga super moje juz pewnie ponad 2 kilosy wazy...jak nic....grubask haha
a tu taka laseczka :-)

Więc mówisz Antares, że córcia nie zrobiła Ci dowcipu w ostatniej chwili i nie wychodowała jajeczek :laugh: :laugh: :laugh: Oj, nie wdała się w Ciebie nie wdała, za grosz poczucia humoru nie ma :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Co do reszty parametrów, to specjalistą nie jetem, ale chyba jest powód do radości, wszystko gra i buczy, nie?

Dzieki Dziewczyny :)

Myfa - WOLAŁABYM żeby nosek odziedziczyła po mnie ;) hi,hi dynia - poczucie humoru to jedno ale zobacz jaka kochana Dziewczynka - wiedziała, ze takich numerów sie mamusi nie robi ;)
tak serio to sie ciesze, ze wszytko z nią dobrze, tak jak mówisz Karolla - urosła - chociaż cały czas termin sie różni kilka dni na korzyść marca  :mad: tym razem 3/03/06, wszytsko ma na miejscu, a to najważniejsze.

Moją radość mąci tylko ból brzucha od rana - wziełam ok 17 2 nospy zgodnie z zaleceniem gina, mijają prawie 3 h i nie przechodzi.Mam wziąć jeszcze jedną taka porcję a jak nie przejdzie to tel do gina.Boshe Dziewczyny trzymajcie kciuki.Boję sie trochę.

Antares śliczna niunia ;D Ale wcale nie kawał baby jest w sam razik - mój to chyba mały słonik będzie w 26 tyg. ważył 1100 g ;D pewnie teraz będzie ponad 2000 ;)

o matko Antares ślicznie pięknie, ale ja nic nie widzę :( co jest czym i na którym zdjęciu bo ja nic nie widzę... może dlatego że teraz jestem u mamy a u nich jest taki kiepski monitor... ???
Niech Antosia się na marzec nie wybiera ;) hihi, urosła kobitka urosła... :)
Kurcze kochana jak z Twoimi bólami???

reklama
więuc Misiu - maj Dir - na pierwszym zdjeciu - bardziej na lewo - zobaczysz to czego nie zobaczysz u swojego chłopczyka :)
na drugim zdjeciu widac przecież buzię mojego Dzięcięcia :) po lewej jest łożysko - ona jest przytulona więc widac jedno oczko (na prawo Misia, na prawo) , nosek i usteczka :)

a co do bólu - czekam - zjadłam drugą dawkę no spy i czekam.Mam nadzieje, ze przejdzie.

Do góry