reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Ja mialam usg we wtorek, myslalam, ze nie bedzie mi robil, bo mialam ostatnio, a on nie ejst taki skory do tych badan, ale chyba mial dobry humor, bo najpierw zapytal, czy ostatnio bylo usg.... i czy zawsze jest fotel Tak, tak. Bylo usg i zawsze jest fotel. I nagle sam mnie zapytal, jakie badanie dzisiaj robimy....hmm, coz za pytanie, oczywiscie, ze fotel.....zartuje!!! Jasne, ze usg. Najpierw ponaciskal, ponaciskal i stwierdzil, ze cos ten Maluch maly jak na 31 tydz. Przestarszel mnie burak, ale jak podlaczyl usg to wyszlo, ze Dzidzius ma wymiarki na 32 tydz. No i wszystko jest w porzadalu. Maly sie wierci, rosnie, tak, Maly! Zostalo to potwierdzone, bo ostatnio bylo na 70% ( widzielismy niby jajeczko ). A teraz Marcelek, wywalil wszsytko co mial i mama sama widziala jajeczka i armatke Cudnie!! Rozlozyl nozki jak na zyczenie, wszystko bylo pieknie widac. Heheheh. Dzidzia jest zdrowa, mama szczesliwa, tata zadowolony na maxa!!!
Aska K
No widzisz Karolla, z moim lekarzem to tak juz jest, ze on ogolnie malo mowi. Wage i wzrost podal mi tylko chyba w polowie ciazy, a teraz nic nie mowi, tylko tyle, ze wszystko w porzadku, wpisuje w karte ze BPD plodu 32, tetno, woda plodowa w normie, polozenie plodu glowkowe, lokalizacja lozyska ....tu sie zmienilo, bo mialam przednie, a teraz tylne II. Jak ostatnio zapytalam o wage Malego, to powiedzial,ze nie cche meczyc Dzidziusia, ale skoro usg pokazuje ze wagowo i wielkosciowo odpowiada tygodniowi to jest ok. Szkoda, bo bym chciala wiedziec. Ale nie pytam, bo wiem, ze on juz taki jest, nie mowi ze duzo. Nie chodzilabym do niego, ale jest naprawde dobrym fachowcem i do tego ordynatorem na poloznictwie w szpitalu, gdzie bede rodzic.
aneta998
Fanka BB :)
Aska K
Dzieki aneta, tez tak mysle, chociaz chcialabym wiedziec co i jak....ale najwazniejsze, ze jest zdrowe, ruchliwe....i podobne do mamusi, hahhaha
Aska K
No wlasnie, tym bardziej, ze np nie omieszkal mi powiedziec, ze mam piekne rysy, ze w piatek jedzie na weekend na sympozjum, bo na nauke nigdy nie jest za pozno ....no coz, widocznie lubi gadac, ale nie o tym co potrzeba.
reklama