reklama
Jak to wszystko ogladalam, na telewizorku to bylam tak zaaferowana,tym ze dzidzia jest juz taka duza, fika koziolki i ma takie mini mini stopki, ze teraz to juz nie wiem czy gin mowila mi o cm czy nie, ale wnioskujac z tego co na zdjeciu napisane to wychodzi ze 5,5 cm.
Jejkuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany - chyba pójde na USG wcześniej. Jakie te Dzieciaczki są piękne. Jejjjuuuuu nie mogę uwierzyć, ze pierwsze USG to tylko malusia biała chmurka a tutaj taki fajny człowieczek Ciekawe jak moje wygląda Pozdrawiam Was serdecznie
byłam wczoraj na USG jestem w 10 tygodniu, szczerze jakoś niewiele widziałam na monitorze.Fasolka ma 30mm i ponoć ładna ciąża. Strasznie szybko to USG poszło a zdjęcia nie dostałam? Ale najważniejsze, że lekarz powiedział że widział pulsujące serdusko.
P
Pauletta
Gość
eh, ja juz nie moge sie doczekac kiedy pojde na to usg jak tak ogladam te Wasze malenstwa,chyba cos zrobie i pojde troszke wczesniej bo umieram juz z ciekawosci.
buziaki
buziaki
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Tetka aż wzruszyłam się śliczne maleństwo moje ma 12 tygodni - tak mowi lekarz (suwaczek pokazuje inaczej)
tak więc moje pewnie tez juz takie jest..... ja na usg ide koło 11 sierpnia wtedy bedzie miało 15 tydzien jakos tak....moze dojrzy juz cos wiecej lekarz :-)
pozdrowionka dla fasolinek :-)
tak więc moje pewnie tez juz takie jest..... ja na usg ide koło 11 sierpnia wtedy bedzie miało 15 tydzien jakos tak....moze dojrzy juz cos wiecej lekarz :-)
pozdrowionka dla fasolinek :-)
hej my tez jestesmy juz po drugim USG , dzidzia ma 2 cm, widzielismy bijace sarduszko i ruch malenstwa, ktore robilo fajne tance i jakby sie przeciagalo :laugh: No cudne to jest, taki widok az dech zapiera! Termin ciagle wychodzi ten sam, wiec 20 luty. Jestem bardzo szczesliwa ;D ;D ;D
reklama