reklama
misia_q pisze:karola7 pisze:Dziewczyny jak sa ulożone wasze dzidzie? Bo moja leży w poprzek. Troszke zaczyna mnie to martwic, chociazwiem, że ma jeszcze czas. Ale wolołabym żeby byla chociaz głową w górę, a nie w bok.
Karola mój synuś dupinkę miał do dołu ułożoną, w wynikach USG mam wpisane położenie miednicowe...
moja mała jak juz pisałam ma ułożenie główkowe ale na przekrecenie sie jest jeszcze czas wiec spokojnie ....
Aska K
Mama Marcelka:)
No i dlatego tak sie boje. Powiedzialam o tym lekarzowi i dlatego tak dlugo nie bralam witamin. Mowil, ze wyniki dobre, a jesli sie boje, ze Dzidzius bedzie duzy, to na razie odpuscimy sobie wszelkie witaminy. Oczywiscie juz od 2 miesciecy biore Feminatal, bo jakas senna bylam i ogolnie zmeczona. A teraz to sie czuje rewelacyjnie ( tfu, tfu ) Nie moge sie juz doczekac tego badania 2 listopada, bede miala usg ( ostatnio nie mialam ) i moze w kocnu mi powie co nosze pod serduszkiem. Tak bardzo bym chciala!!!
Aska K
Mama Marcelka:)
Karolla pisze:misia_q pisze:karola7 pisze:Dziewczyny jak sa ulożone wasze dzidzie? Bo moja leży w poprzek. Troszke zaczyna mnie to martwic, chociazwiem, że ma jeszcze czas. Ale wolołabym żeby byla chociaz głową w górę, a nie w bok.
Karola mój synuś dupinkę miał do dołu ułożoną, w wynikach USG mam wpisane położenie miednicowe...
moja mała jak juz pisałam ma ułożenie główkowe ale na przekrecenie sie jest jeszcze czas wiec spokojnie ....
...ja widze, ze w karcie ciazy podczas badania usg 06.09 wpisal mi, ze polozenie glowkowe, lokalizacja lozyska przednia.
Kachna321bum
Fanka BB :)
A co do wagi, Piotrek jak się urodził to ważył ok. 5 kg, chociaż myślałam, że mnie wkręca i to niemożliwe, ale jak czytam co Aśka pisze to chyba jednak możliwe, ojej!! Piotra mama się wybiera od dawna na jakąś operację, bo jak była z nim w ciąży to coś jej tam poprzestawiał i tak zostało.
Chciałam dzisiaj kupić jakąś pierwszą rzecz dla maleństwa. Pomyślałam o czpeczce albo skarpetkach, ale nie wiem jakie to ma być duże, a jak patrzę na Piotrka stópki w rozmiarze 48 ( a trampki 50) to się zastanawiam czy mam kupić takie najmniejsze ;D ;D ;D
Chciałam dzisiaj kupić jakąś pierwszą rzecz dla maleństwa. Pomyślałam o czpeczce albo skarpetkach, ale nie wiem jakie to ma być duże, a jak patrzę na Piotrka stópki w rozmiarze 48 ( a trampki 50) to się zastanawiam czy mam kupić takie najmniejsze ;D ;D ;D
Mialam w niedziele USG, moje malenstwo jest polozone posladkowo i jest to ponoc polozenie typowe.
Niestety co do plci nie znam jej jeszcze.
Wy wszystkie juz wiecie, a mi gin powiedzial, ze nie chce strzelac, bo jeszcze za wczesnie
Niestety co do plci nie znam jej jeszcze.
Wy wszystkie juz wiecie, a mi gin powiedzial, ze nie chce strzelac, bo jeszcze za wczesnie
Karolla cudna ta Twoja córunia Moja to jest drobiażdżek w porównaniu z Twoją - ważyła 21 października 373 g - ale jest też młodsza od Twojej o około 2 tyg. Gin mówi, ze wszytsko w normie, ale mam nadzieje,że ten mój Skarb nadgoni
Kachna321bum
Fanka BB :)
Mika ja też jeszcze nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka. Ale przeczucie mówi mi, że chłopak. A może to tylko sugestie Piotra tak działają?? ;D ;D ;D
reklama
Antares77 pisze:Karolla cudna ta Twoja córunia Moja to jest drobiażdżek w porównaniu z Twoją - ważyła 21 października 373 g - ale jest też młodsza od Twojej o około 2 tyg. Gin mówi, ze wszytsko w normie, ale mam nadzieje,że ten mój Skarb nadgoni
dzięki Anatres zobaczysz jak szybko nadgoni nawet sie nie spotrzerzesz moja mała w 20 tyg ważyła 398gram a teraz ;D
aha znowu mi gin powiedziała że wedlug wymiarów dzidzia może urodzić sie pod koniec stycznia ale po chwili powiedziała
by tych dat nie brac serio bo i tak sie urodzi kiedy zechce a nie kiedy maszyna pokazuje