reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Faktycznie mogłam coś bardziej oryginalnego wymyślić :) Ale chyba damy radę :D Jak już pisałam jestem "lutówką". Termin 3 luty. Na 90% dziewczynka :)

reklama
Karolina chętnie bym się zamieniła. Mój chłopak ma urodziny 4 miałby fajny prezent ;D ;D ;D Po USG mi powiedzieli, że dzidziuś jest młodszy niż myślałam na początku i obliczyłam, że będę musiała poczekać do 22 lutego:(

Remeny, wydaje mi sie, ze usg 3d jest w Krakowie na Ksiecia Jozefa. Tak jakos pomykajac przez Salwator gdzies tam kiedys widzialam i chyba w necie tez o nich czytalam.
Uprzedzajac pytanie, nie jestem z Krakowa :-)
I WITAM NOWA LUTOWA MAMUSIE Z LUTOWA CORECZKA W BRZUSZKU!!!!

Czesc Karolina,witaj wsród lutówek!!!!
Rzeczywiście trafiłaś na jakiegoś konowała,a nie lekarza....ja mam dzisiaj usg,niestety zwykłe 2d,ale i tak barzo sie ciesze,mam nadzieje,że dostane jakieś zdjęcia Natalki,to sie pochwale :)

No to się zamieńmy :) Pewnie i tak ten termin mi się przesunie. Moja córeczka 90%towa :) jest pod względem wagi 2 tyg do przodu:) Gin smiał się ze mnie, że mam w sobie pasozyta! Dziecko takie duże, a ja mam anemię hemogl. 9.8. :(

Karolina7 to się zdarza, babeczkom w ciąży mieć anemię, ale na to lekarze znają lekarstwa i wszystko się wyprowadza na prostą, więc głowa do góry i uśmiech na twarz.

Cześć Karolinko moja immienniczko ;) witaj na lutówkach
Mam pytanko czy jestes z Gdańska ?? Pytam bo ja mieszkam w Gdańsku, co do invicty to wiem że to super klinika
leczenia bezpłodności w tym są ponoć bardzo dobrzy ale wiadomo kase niezłą sobie za to liczą ;)
szczerze to dziwnie lekarz z tobą postąpił hmm no comments
Gdzie chcesz rodzić w wojewódzkim? Ja wybrałam kliniczną ;)
Pozdrowionka

Kira, mieszkalam na Salwatorze dwa lata i nigdzie nie widzialam i nie slyszalam o usg 3d. Na poczatku Krolowej Jadwigi blisko KS. Jozefa jest klinika poloznicza SPES, ale z tego co widze w internecie to maja zwykle usg. A na Ksiecia Jozefa mieszka moja kolezanka, pewnie bedzie cos wiedziec, zaraz zapytam. Ale obawiam sie ze niestety nic z tego :(

reklama
Do góry