reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

reakcje poszczepienne?

reklama
wczoraj Iga miala szczepienie i w nocy miala goraczke 38,1 i nadal jej sie utrzymuje :p nie wiecie jak dlugo tak po szczepiniu moze byc ?

Rozalcia po ostatniej szczepionce dostała gorączkę dokładnie dobę po i jeszcze dobę się utrzymywała. później było ok.

my się wybieramy w przyszłym tygodniu.

po dzisiejszym szczepieniu reakcji poszczepiennych brak jak na razie przynajmniej. po pierwszej nic nie było, po drugiej trochę gorączki, zobaczymy jak teraz. pierwsza to była infarix hexa, a druga i trzecia infarix ipv.

następne znowu za 6tyg. ale teraz tylko engerix p żółtaczce.

wczoraj byla szczebionka na wzw b, a pozniej duzo ulewania :(
teraz ma troszke rozpalone czolo, ale nie ma temperatury

Ineczko, jaką szczepionką szczepiłaś teraz Milenkę p wzw b
płatną(engerix) czy tą za free?

reklama
my szczepiłyśmy się 6w1 i dwa razy 5w1, bo na wzw w tych szczepieniach się nie szczepi. ostatnio właśnie pielęgniarka mi mówiła, że jak chcę to mogę Rozi szczepić za free albo engerixem za 40 zł.

Do góry