reklama
M
Melanie
Gość
ile ona u Ciebie kosztuje?
i jest w aptekach tak?
i jest w aptekach tak?
M
Melanie
Gość
bardzo dziekuje Tunia za informacje
Fajna z Ciebie mamusia - taka obcykana ;D
Ja jutro sie dowiem czy nasza przychodnia dostała w końcu te szczepionki :
Fajna z Ciebie mamusia - taka obcykana ;D
Ja jutro sie dowiem czy nasza przychodnia dostała w końcu te szczepionki :
Tunia, Ineczka, Edyta, Koreczek, dziękuję bardzo za życzonka, buziaczki dla Was
Tuniu no widzisz, dziękuję za odpowiedź, tak też się właśnie domyslałam... że jednak nie ma streptoc.....
No a tak na dobrą sprawę myślę, że te całe pneumokoki to trochę przereklamowana sprawa, chociaz tez się zastanowie i zapytam pediatrę...
Jeszcze raz Dzięki!!
Tuniu no widzisz, dziękuję za odpowiedź, tak też się właśnie domyslałam... że jednak nie ma streptoc.....
No a tak na dobrą sprawę myślę, że te całe pneumokoki to trochę przereklamowana sprawa, chociaz tez się zastanowie i zapytam pediatrę...
Jeszcze raz Dzięki!!
Mikołaj nie miał jeszcze ani jednej szczepionki bo neurolog powiedził ze nie moze byc szczepiony dopuki ma wodniaczki w głowce natomiast pani pediatra do której chodze z małym powiedziła ze wodniaki nie sa przeciwskazaniem do szczepienia i kazała mi go zaszczepic i teraz niewiem kogo słuchać pojde w srode do jeszcze innego neurologa i zobacze co on powie
M
Melanie
Gość
Gabi
nam pediatra najpierw kazała iść do neurologa jak Paris zezowała jednym oczkiem i nie chciała dopuścić nas wcześniej do szczepienia :
więc coś w tym jest :
ale faktycznie najlepiej bedzie jak się jeszcze doinformujesz u innych specjalistów
nam pediatra najpierw kazała iść do neurologa jak Paris zezowała jednym oczkiem i nie chciała dopuścić nas wcześniej do szczepienia :
więc coś w tym jest :
ale faktycznie najlepiej bedzie jak się jeszcze doinformujesz u innych specjalistów
M
Melanie
Gość
już nie zezuje
ja jako dziecko ponoć długo zezowałam i mi przeszło :laugh:
ale nam kazali iśc do neurologa a nie do okulisty
do okulisty to możemy iśc zbadac dno oka ale nie musimy tylko tak przy okazji, tak powiedziała pediatra
ja jako dziecko ponoć długo zezowałam i mi przeszło :laugh:
ale nam kazali iśc do neurologa a nie do okulisty
do okulisty to możemy iśc zbadac dno oka ale nie musimy tylko tak przy okazji, tak powiedziała pediatra
reklama