reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rak piersi - walka

Będę powtarzała jak mantrę, pamiętaj o nutridrinkach. Choćbyś jednego po łuku piła cały dzień. Drogie, ale bardzo potrzebne. Więc jeśli tylko ciało i żołądek pozwoli pij dzielna kobieto. I na tyle ile możesz nawet w dzień śpij. Wtedy ciało całą energię przesuwa na walkę i regenerację. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz "pusto" w głowie. Żadnej złotówki nie sprzeniewierzylas. Pamiętaj o tym. Będę mogła, to znów coś podesle
Siurpie sobie słomeczką jednego dziennie. Do wtorku mam wydzielone. Zawsze to cos. Bo zwykle jedzenie poszło w odstawkę.
Dziękuję za wszystko ❤️❤️❤️ żadne słowa tego nie wyrażą ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Siurpie sobie słomeczką jednego dziennie. Do wtorku mam wydzielone. Zawsze to cos. Bo zwykle jedzenie poszło w odstawkę.
Dziękuję za wszystko ❤️❤️❤️ żadne słowa tego nie wyrażą ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Twoje samozaparcie w tak trudnym czasie wyraża wszystko. Jeśli to możliwe, to popijaj choć po 2 dziennie. Właśnie po to, byś miala siłę wziąć i przetrwać chemię. Ściskam cię serdecznie

Wlasnie czekam czy leki zadziałają te co mam, albo mam jechac na sor. Jestem po rozmowie z moją onko. Opuchniecie, odczyn, dusznosci..

"Leczenie"-> TO JA dwa miesiące temu.. i dzis..
Ale walcze walcze walcze ... MUSZE ŻYĆ

Załączniki

• 20230518_110936.jpg
    20230518_110936.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 148
  • 20230707_170059.jpg
    20230707_170059.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 146
"Leczenie"-> TO JA dwa miesiące temu.. i dzis..
Ale walcze walcze walcze ... MUSZE ŻYĆ
Wlosy odrosna , opuchlizna zejdzie i znowu bedzie dobrze! Oby tylko zwalczyc gada. Teraz jestes wojowniczka , twarda i zawzieta!
Znam wiele kobiet , ktore przeszly te droge i zyja i znowu wygladaja Jak kiedys. Wierze , ze i Z Toba tak bedzie 🤞❤️
Masz planowane zabiegi ?

Wlosy odrosna , opuchlizna zejdzie i znowu bedzie dobrze! Oby tylko zwalczyc gada. Teraz jestes wojowniczka , twarda i zawzieta!
Znam wiele kobiet , ktore przeszly te droge i zyja i znowu wygladaja Jak kiedys. Wierze , ze i Z Toba tak bedzie 🤞❤️
Masz planowane zabiegi ?
Rak za duzo sobie juz przywlaszczył zeby go wyciąć. Nie ma marginesu na operacje. Stad ta wzmożona walka teraz by cosik sie cofnał.
Wyglad najmniej istotny. Moge byc juz łysa i w ogole. Byle by być..

Pamietam jedna Z moich ciotek , ktora przy chemii robila sobie sok Z buraka , to niedroga i naturalna opcja , szczegolnie gdybys znalazla buraki ze wsi .
Oby sie cofnal na tyle by go wyciac i przezyc , kciuki nieustanne 💪

reklama
Szpital sor

Załączniki

• 20230707_211522.jpg
    20230707_211522.jpg
    846,9 KB · Wyświetleń: 107
Do góry