reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rak piersi - walka

Iwona, ciężko, wiem.
Myśl jednak że to etap leczenia, minie i będzie dobrze. A że po 40 km postój, w tej sytuacji mega że ogarniasz dojazdy!
Gdyby nie wspomagacze to pewnie bym 4km nie ujechała. Ale sobie juz wycyrklowałam ile po tych w miare funkcjonuje. I wyblaguje by mi szybciej chemie dali, tak by na powrot działalo chociaz troche.
Ortopede mam ustawionego na 11.07 w dniu chemii. Na 10.30.
Wiec musze tak wymyslec by skoczyc na drugi koniec poznania na usg tego najgorszego kolana i panewki w biodrze. No i na 12 wrocic bo wtedy juz powinni przydzielac chemie.
Ale musze. Nie mam wyjscia. Bo jak ja zaniemoge to juz nie ma kto mnie wozic z tego mojego zadupia wielkiego

reklama
Hej! Jak sie czujesz? Sa wyniki badan?
Co u was?
W glowce pusto ze tak powiem hehe Jedyna radocha ze nie ma meta. Jakies pierdołowate torbiele na zatokach wynalezli, ale to pikus.
Czyli te wszystkie dolegliwosci to chemia mnie zmiata doszczetnie. Oby to minelo. Bo jak kaleka juz sie czuje. Po scianiach łaze. Wszystko z rak leci. Wzrok. Drgawki. Ehhh dluga lista.
Dzis te kosci najgorzej. Bo zastrzyk na szpik i biale wszedł konkretnie. Lezec zle bo dusznosci. Siedziec zle bo boli. Olejki mam juz do odbioru. Ale dzis nie ma opcji jechac w takim stanie. A musimy wszyscy bo moj mnie nie zostawi samej. Wiec oby jutro bylo lepiej bo bez tego nie wyrobie

I to sa super wiesci! Nie ma przerzutow , te wszystkie dolegliwosci to dzialanie chemii. Napewno jest ci szalenie ciezko ale wazne by paskudztwo wytlukla , reszta powoli sie odnowi . Moja znajoma sie cieszyla Bo po' chemii czula sie zupelnie normalnie i lekarz jej wytlumaczyl , ze to akurat Nie jest ok , ze te wszystkie okropne skutki to znak , ze dziala. Wiec Twoja napewno dziala swietnie ♥️ i kazdy dzien meczarnia to dzien blizej zwyciestwa . Wyniki Z krwi pozwalaja na dalsze bombardowanie ?
Sporo Nas tutaj modli sie za Ciebie , kibicuje ci Z calego serca , ty walczysz Z calych sil ,wiec musi sie udac ❤️

I to sa super wiesci! Nie ma przerzutow , te wszystkie dolegliwosci to dzialanie chemii. Napewno jest ci szalenie ciezko ale wazne by paskudztwo wytlukla , reszta powoli sie odnowi . Moja znajoma sie cieszyla Bo po' chemii czula sie zupelnie normalnie i lekarz jej wytlumaczyl , ze to akurat Nie jest ok , ze te wszystkie okropne skutki to znak , ze dziala. Wiec Twoja napewno dziala swietnie ♥️ i kazdy dzien meczarnia to dzien blizej zwyciestwa . Wyniki Z krwi pozwalaja na dalsze bombardowanie ?
Sporo Nas tutaj modli sie za Ciebie , kibicuje ci Z calego serca , ty walczysz Z calych sil ,wiec musi sie udac ❤️
Moj gad lubi przerzuty. Wiec to musza mi monitowac jak najczesciej. Mam nawet nagrana rozmowe bo byli teraz studenci i tak ladnie mnie doktorka przedstawiła. Opisujac parametry, zagrozenia, wskazania, ryzyka itp. Tam z grubej rury.
No uwa jakby mnie tak nie bylo 🙈 No ale i zna mnie na tyle ze wie ze na klate wszystko przyjmuje bez sciemniania. Wiem z czym przyszlo mi sie zmierzyć. I wie ze wytrzymam przyspieszoną chemie. Te wszystkie zastrzyki maja na celu wlasnie podkrecic mi wyniki krwi. Szczególnie szpik i biale krwinki, podstawa do chemii, a nad reszta walcze sama by organizm wytrzymał no i ja.
Musze dac rade 💪❤️🍀
Dziekuje Ci bardzo ❤️❤️❤️ za zainteresowanie za troske za slowa za modlitwy. Wszystkim Wam dziekuje. Dobrze wiedziec ze nie jestem sama. Teraz kazde slowa chlone jak gabka. Laduje tym moje akumulatory do walki. Zeby sie nie poddac. A jest ciezko..
Moj juz pada na ryj. Doslownie. Oby on to wszystko wytrzymał. Za duzo nam sie na glowe zwaliło..

Cieszę się że rezonans wyszedł dobrze.
Oby chemią wykończyła ta cholerę raz na zawsze.

Trzymam za ciebie kciuki i często o tobie myślę ale mam też urwanie głowy z moją rodzinką więc nie zawsze mam czas zajrzeć.

Wałcz dziewczyno i się nie poddawaj.

Czekamy tu tylko na dobre wiadomości.

Dziękuję ❤️❤️❤️ to dzięki Wam dzisiejsza noc była.. nocą. Magia dosłownie. Położyć sie i zasnąć.
Moja pierwsza przespana noc 💪 i jest od razu większa moc. Jest nadzieja, że bedę miała dzięki temu siłe walczyć dalej.
Dziękuję Wam Baaaardzooo 😘 Bez waszej pomocy i wsparcia finansowego nie miałabym tych lekarstw 🍀❤️

pomagam.pl/walczezrakiem

Załączniki

• Screenshot_20230702_011357_Messenger.jpg
    Screenshot_20230702_011357_Messenger.jpg
    83 KB · Wyświetleń: 75
Melduje sie z Poznania. Zastrzyki przyjęte. Implant hormonalny też. 💪
Znowu cos tam nowego pozdycham ale
walcze dalej 🍀❤️🤗
Dajesz rade ! Super! 👏Pewnie , ze latwo Nie masz ale dzielna jestes niesamowicie ❤️
Patrzac na synkow dostajesz kolejne zastrzyki sily 😁 ta terapia jest silniejsza niz chemia i paskudztwo Z ktorym walczysz!
No i wygrana masz w kieszeni 💪

Dajesz rade ! Super! 👏Pewnie , ze latwo Nie masz ale dzielna jestes niesamowicie ❤️
Patrzac na synkow dostajesz kolejne zastrzyki sily 😁 ta terapia jest silniejsza niz chemia i paskudztwo Z ktorym walczysz!
No i wygrana masz w kieszeni 💪
Dotarłam do domku, z postojami małymi, ale jestem w jednym kawałku.
Teraz chwila oddechu i znowu kurs na Poznań 5, 7 i 11 na chemie 🍷 oraz napad na apteke 🙈
Az sobie kiedys podlicze ile to km wyjeździłam przez tego skorupiaka..🙈
W nocy zaczną zastrzyki działać konkretnie, wiec dobrze by bylo zasnac przed tym.. chociaz na chwile
Dziękuję za wszystko ❤️❤️❤️

reklama
Do góry