reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

A mnie wczoraj wkurzyli :angry: W poniedziałek mieli mi wysłać to przykrycie do Casuala, dzwonię do nich wczoraj i co? Nie wysłali :angry: Kurde, normalnie olewackie podejście do klienta :-(

reklama
No niestety.......rzadkoscia jest ze sklep prowadzi polityke przyjazna klijentowi......:-:)-:)-(
ale mam nadzieje ze szybciutko dostaniesz swoj wlasciwy spiworek :-)

Ja zaopatrzam sie w jednym sklepie ktory jes mi wstanie sprowadzic wszystko :tak: no i jeszcze mam rabacik bo kupilam u nich od wacika po mebelki,wozki,przewijaki,ubranka no i myslalam ze mnie tylko tak dobrze traktuja ale moja znajoma kupila sobie u nich lozeczko no i jak je zlozyla o sie okazalo ze cos nie tak bo kolorek byl nierowny. Nastepnego dnia przyjechal pracownik sklepu zdemontowal i zabral lozeczko stare,zmontowal nowe i dal jeszcze gratisik na przeprosiny ze taka sytuacja miala miejsce :szok:

ja jak cos potrzebuje to dzwonie do pana Adama podaje co chce a oni dzwonia kiedy juz maja dla mnie dana rzecz :tak:

BUBA a nie moglabys zadzwonic do pana adama i zapytac czy neimoaja nowego quinniego? :) cholera dostalam info ze sklepu ze beda za 8tyg, na ebayu tez nie ma :(

No niestety.......rzadkoscia jest ze sklep prowadzi polityke przyjazna klijentowi......:-:)-:)-(
ale mam nadzieje ze szybciutko dostaniesz swoj wlasciwy spiworek :-)

Ja zaopatrzam sie w jednym sklepie ktory jes mi wstanie sprowadzic wszystko :tak: no i jeszcze mam rabacik bo kupilam u nich od wacika po mebelki,wozki,przewijaki,ubranka no i myslalam ze mnie tylko tak dobrze traktuja ale moja znajoma kupila sobie u nich lozeczko no i jak je zlozyla o sie okazalo ze cos nie tak bo kolorek byl nierowny. Nastepnego dnia przyjechal pracownik sklepu zdemontowal i zabral lozeczko stare,zmontowal nowe i dal jeszcze gratisik na przeprosiny ze taka sytuacja miala miejsce :szok:

ja jak cos potrzebuje to dzwonie do pana Adama podaje co chce a oni dzwonia kiedy juz maja dla mnie dana rzecz :tak:

sklep marzenie....ciekawe jaki to?
szkoda, że do W-wy mam a 5h jazdy :-D

Cześć dziewczyny:-) ja nowa na wątku. Znalazłam was gdy szukałam opinii o Quinny buzz przeczytałam cały temat od deski do deski:-). Buba2006 jesteś wielka:tak:. Zdecydujemy się chyba na Quinny speedi właśnie zakochałam się w tym kolorku http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25 tam jest w styles kolor 2008 purple i będę na niego czekać mam nadzieje ze do lutego się pojawi:-).
Ciekawa jestem czy w Holandii te wózki są tańsze, mam znajomego i mógłby mi ewentualnie go przywieść ale nie wiem właśnie jak to jest z tymi cenami

BUBA wtedy to chyba nie wiem co bym ci zrobila, udusila ze szczescia chyba :). Ja juz dzisiaj zatrudnilam znajowych w niemczech do poszukiwan, mam znajowych w holandii tez i czekam na info. Cenowo moge doplacic nawet troszke ale byleby byl, poczekalabym te 8tyg nawet ale 10 wyjezdzam wiec braknie mi tyg. Gdybym wiedziala ze beda na 100% to jestem nawet gotowa zmienic rezerwacje :)

magda j wszystkie kolorki z kolekcji 2008 sa juz dostepne do kupienia przez internet ale nie na polskich stronach. Zabraklo tylko tego jednego ktorego ja chce... cena jest prawie identyczna, mnie wyszlo z wysylka i spiworkiem 360 euro wiec nawet jak policzysz 4 zl/euro to podobnie wychodzi

reklama
magda Tak,tak Hannah ma racje jak doliczysz koszty wysylki to wyjdzie na to samo.

Hannah Widze ze Ty tez taka zaparta jak ja ;-) jak cos Ci w oko wpadnie to niebo i ziemie poruszysz :-D
Wklejam papilona to co znalazlam jak cos jeszcze zloklizuje to dokleje.

Do góry