reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

w morde jeza po napisaniu wielu lzawych mejli na pol europy chyba :) znalazlam jednego :) ale poczekam co powiedza w calineczce jeszcze, zawsze to blizej....

reklama
Buba ale wozeczka nie masz? spiworek juz widzialam wczesniej i fotelik, nawet na zywo ale wlasnie wozka nie widzialam procz jakis tam zdjec piwnicznych :) a chcialabym go zobaczyc z dzieciaczkiew w srodku zyli w normalnych warunkach :)

masz racje, jestem uparta jak pieron :), mojego M. to zawsze smieszy i sie nabija ze mnie ale nie cierpie kupowac rzeczy ktore mi sie nie podobaja :) a przynajmniej nie sa praktyczne :).

Dzis po milionach godzin spedzonych na poszukiwaniu wozka idealnego dla mojej pierwszej dzidzi znalazlam X Landera XT, prosze jeszcze o rade !! Wrecz blagam. Jak sie okaze ze to znow nie to to nie wiem co zrobie. Wozek wyglada na wygodny, podoba mi sie design co zadko sie zdazalo podczas poszukiwan, zawsze mialam jakies 'ale' a teraz wydaje mi sie ze wszystko jest ok...
BUBA skarbnico wiedzy wozkowej oswiec mnie prosze!

dziewczyny a nie przeszkadza wam w Quinny SX ze w spacerówce siedzisko nie składa sie do 90stopni??
widziałam ostatnio dzieciaczka kolezanki, który strasznie się meczył w siedzonku odchylonym mocno do tyłu i biedy wychylał się z wozeczka trzymajac się pałąka :(
a jak siedział oparty o oparcie to nic nie widział przez budke :(

hannah siedziska papilona nie mam.Mam Fotelik,spiwor i torbe w papilonie.
Dam znaka dzis wieczorkiem co z tym quiniakiem dla Ciebie.

Sugar ta parasolka to Esprit Alu Flash :-p

iza&marcin jesli juz mialabym polecac X-landera to model XA jest lepiej wywazony od xT
WÓZEK X-lander XA jakosciowo w miare dobry,(ale trzeba pamietac ze nie wszystko co polskie dobre bo reklamacje polskich wozkow sa nagminne :-( ),troche ciezki ale do przezycia 14,5 kg gondola sredniej wielkosci 76 x 33 x 20 cm z zewnatrz i wewnatrz 73x28x18 cm czyli tak jak w Quinny.Fajna i w miare praktyczna spacerowka,niestety bardzo krotki pdnozek i reguluje sie tylko miekko czesc,dosc dobra amortyzacja,wkladka do spacerowki dla miejszego szkraba,pokrowiec na nogi,minus to brak mozliwosci rozlozenia na plasko ale ta ysokasc spokojie dla 8-9-miesieczniaka moze byc.No i mi osobiscie jakosciowo tapicerka ne przypadla do gustu no i rama plus kola ktore nie sa aluminniowe i znajac zycie predzej czy pozniej pojawi sie rdza.
Ale jak na wozek za 779 zl to naprawde niezly wybor.

BUBA czekam z niecierpliwoscia bo tak by bylo najlepiej, u tego goscia wyjdzie jakies 40E wiecej niz normalnie ale przezyje ewentualnie. Mam taka cicha nadzieje ze moze rzuca kilka pokazowych na nasz rynek na zachete, w wielu krajach znalazlam po kilka szt ale wszystko poszlo juz...

Cześć wszystkim.
Właśnie tu zawitałam. Link do tego forum chodzi już na innych forach, bo podobno jest tu nijaka koleżanka Buba, która jest ekspertem w dziedzinie wózków.

Tak więc i ja mam kilka pytań na temat wózków. Mam termin na styczeń i jak do tej pory najbardziej podoba mi się Maclaren MX3 i Chicco Trio S3 Top. Proszę o opinię na temat tych wózków. chciałabym też wiedzieć czy buda w gondoli chicco się składa bo wydaje mi się, ze chyba nie.

reklama
Do góry