Hannah ta sama pomyslna wiadomosc mam dla Ciebie ;-) Calineczka rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magda ;-) co moge pomoge
Sugar Znajomi stwierdzili ze moja pedantycznosc i szczegolowosc przeszla wszelkie granice
i ze lada moment porzuce moja dotychczasowa pasje i zawod i otworze sklep dla dzieci
bo co i rusz miedzy jednym a drugim klapsem odpisuje na temat wozkow ciuszkow itp i nie idzie nawet ze mna chwile pogadac ponoc......;-) generalnie stwierdzili ze wymiekaja........
A lubic,cholercia chyba lubie :-).Mam niezla wkretke testujac nowe nieznane mi dotychcas modele...taka adrenalinka i odskocznia od pracy
no i kontakt z przemilymi mamusiami uzytkowniczkami-szukaczkami ;-)
Bieta Chicco odradzam,odrazu na wstepie.Wedlug mnie ta firma robi niezbyt dobre wozki
a sa stosunkowo drogie.Firma ktora produkuj od wacikow po ubranka,wozki zabawki nie jest przodujaca w danej dziedzinie.
A budka sie sklada.A no i foteliki sa masakrycznie male.
;-)
maclaren MX3
Maclaren a chicco to jakosciowo jak fiat i lexus ;-) no tylko ze roznica w cenie nie az taka
Generalnie model MX3 jest w porzadku.Tylko znowu ten fakt ze reguluje sie tylko miekka czesc podnozka.Mi przeszkadza jak wiekszemu dziecku podczas snu wisza nogi a innym nie wiec nie moge byc w miare obiektywna ;-)
Kapitalna duza buda!!!!zwrotny,fajna wkladka.Rozklada sie dosc plasko,tapicerka latwa w utrzymaniu.Wazy 10 kg.
Generalnie to porzadnya fura chociaz a wzgledy estetyczne zostawiam do oceny samym zainteresowanym
anetaa Do spacerowki Quiniego mozna przesadziic dziecko dopiero jak ma okolo 7-8 miesiecy i jest w miare sztywne wtedy sie "nie meczy" i nie obciaza kredoslupa.A na kat nachylenia jest bardzo prosty patent