reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Buba mam nadzieje ze nie masz mi zaszłe, bo to ja tak cie rorpopularniłam ale tylko na forum gdzie ja siedzę;-), jak każda mama strasznie borykamy się z problemem wózkowym i taka osoba jak Ty to cenny skarb dlatego pozwoliłam sobie poinformować dziewczyny o Tobie i o Twojej wiedzy.
Już widzę ze jedna próbuje skorzystać z twojej wiedzy Witam cie BIETA tutaj:-)

Mam nadzieje ze jakąś straszna nawałnice nie rozpętam:eek:, jak cos to Buba jaka stronę płatna załóż :-);-)

Hannah ta sama pomyslna wiadomosc mam dla Ciebie ;-) Calineczka rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magda :rofl2::rofl2::rofl2: ;-) co moge pomoge

Sugar Znajomi stwierdzili ze moja pedantycznosc i szczegolowosc przeszla wszelkie granice :-p:-p:-p:-p:-p i ze lada moment porzuce moja dotychczasowa pasje i zawod i otworze sklep dla dzieci :laugh2::laugh2::laugh2:
bo co i rusz miedzy jednym a drugim klapsem odpisuje na temat wozkow ciuszkow itp i nie idzie nawet ze mna chwile pogadac ponoc......;-) generalnie stwierdzili ze wymiekaja........:sorry:
A lubic,cholercia chyba lubie :-).Mam niezla wkretke testujac nowe nieznane mi dotychcas modele...taka adrenalinka i odskocznia od pracy :-p
no i kontakt z przemilymi mamusiami uzytkowniczkami-szukaczkami ;-)

Bieta Chicco odradzam,odrazu na wstepie.Wedlug mnie ta firma robi niezbyt dobre wozki :no: a sa stosunkowo drogie.Firma ktora produkuj od wacikow po ubranka,wozki zabawki nie jest przodujaca w danej dziedzinie.
A budka sie sklada.A no i foteliki sa masakrycznie male.
;-)

maclaren MX3

Maclaren a chicco to jakosciowo jak fiat i lexus ;-) no tylko ze roznica w cenie nie az taka :-p:-p:-p

Generalnie model MX3 jest w porzadku.Tylko znowu ten fakt ze reguluje sie tylko miekka czesc podnozka.Mi przeszkadza jak wiekszemu dziecku podczas snu wisza nogi a innym nie wiec nie moge byc w miare obiektywna ;-)
Kapitalna duza buda!!!!zwrotny,fajna wkladka.Rozklada sie dosc plasko,tapicerka latwa w utrzymaniu.Wazy 10 kg.
Generalnie to porzadnya fura chociaz a wzgledy estetyczne zostawiam do oceny samym zainteresowanym :tak:
anetaa Do spacerowki Quiniego mozna przesadziic dziecko dopiero jak ma okolo 7-8 miesiecy i jest w miare sztywne wtedy sie "nie meczy" i nie obciaza kredoslupa.A na kat nachylenia jest bardzo prosty patent :tak:

anetaa Do spacerowki Quiniego mozna przesadziic dziecko dopiero jak ma okolo 7-8 miesiecy i jest w miare sztywne wtedy sie "nie meczy" i nie obciaza kredoslupa.A na kat nachylenia jest bardzo prosty patent :tak:
to zdradz jaki, kolezanka podkłda małemu poduszkę, ale to chyba nie o to chodzi
jej mały ma prawie 1,5 roku wiec juz dobrze siedzi

Buba Hannah , dotarł do mnie wózeczek , w super stanie , co do kolorków Hannah nie są wcale takie rażące ...są super zupełnie inaczej , niż na zdjęciach . Chętnie bym Ci przesłała zdjecia ale jestem w trakcie przeprowadzki i zabij mnie nie znajde aparatu do wtorku ;(.
Buba , wiem , że pisałas juz o ty patencie z oparciem , ale nie mogę tego znaleźc . Kombinowalismy z mężem , ale nic nam nie wyszło ...powiedziałam ze zapytam guru wiec pytam ?
proszę :)

Aneeta,anufifi pstrykne foto i wkleje z opisem co i jak z tym oparciem,ale po weekendzie bo mam teraz mnostwo pracy.
hannah Emaliunga jest bardzo dobra firma.Robia solidnie i komfortowo dla dziecka i ch wozki to wozki czolgi,niestety troche gorzej sie je prowadzi.Co do piankowych kolek to plus ze szie nie przebija :tak: ale ja jednak za pompowanymi jestem bo jakos tak mi osobiscie lepiej sie podbija itp.a co do madelu City jet to podwojne kolka moga sprawic troche klopocikow.

reklama
anuffi ciesze sie, ja tez juz zamowilam :). Mnie np podobaja sie te kolorki w fotelikach ale jakos przyslali mi kiedys zdjecie wozeczzka, jak mowilam takie troche kijowe z lampa blyskowa i byly straszne. Nie widzialam go nigdy na zywo jeszcze wiec balabym sie zaryzykowac :) wole cos bardziej stonowanego :)

Do góry