reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

A mnie wczoraj wkurzyli :angry: W poniedziałek mieli mi wysłać to przykrycie do Casuala, dzwonię do nich wczoraj i co? Nie wysłali :angry: Kurde, normalnie olewackie podejście do klienta :-(

reklama
No niestety.......rzadkoscia jest ze sklep prowadzi polityke przyjazna klijentowi......:-:)-:)-(
ale mam nadzieje ze szybciutko dostaniesz swoj wlasciwy spiworek :-)

Ja zaopatrzam sie w jednym sklepie ktory jes mi wstanie sprowadzic wszystko :tak: no i jeszcze mam rabacik bo kupilam u nich od wacika po mebelki,wozki,przewijaki,ubranka no i myslalam ze mnie tylko tak dobrze traktuja ale moja znajoma kupila sobie u nich lozeczko no i jak je zlozyla o sie okazalo ze cos nie tak bo kolorek byl nierowny. Nastepnego dnia przyjechal pracownik sklepu zdemontowal i zabral lozeczko stare,zmontowal nowe i dal jeszcze gratisik na przeprosiny ze taka sytuacja miala miejsce :szok:

ja jak cos potrzebuje to dzwonie do pana Adama podaje co chce a oni dzwonia kiedy juz maja dla mnie dana rzecz :tak:

BUBA a nie moglabys zadzwonic do pana adama i zapytac czy neimoaja nowego quinniego? :) cholera dostalam info ze sklepu ze beda za 8tyg, na ebayu tez nie ma :(

No niestety.......rzadkoscia jest ze sklep prowadzi polityke przyjazna klijentowi......:-:)-:)-(
ale mam nadzieje ze szybciutko dostaniesz swoj wlasciwy spiworek :-)

Ja zaopatrzam sie w jednym sklepie ktory jes mi wstanie sprowadzic wszystko :tak: no i jeszcze mam rabacik bo kupilam u nich od wacika po mebelki,wozki,przewijaki,ubranka no i myslalam ze mnie tylko tak dobrze traktuja ale moja znajoma kupila sobie u nich lozeczko no i jak je zlozyla o sie okazalo ze cos nie tak bo kolorek byl nierowny. Nastepnego dnia przyjechal pracownik sklepu zdemontowal i zabral lozeczko stare,zmontowal nowe i dal jeszcze gratisik na przeprosiny ze taka sytuacja miala miejsce :szok:

ja jak cos potrzebuje to dzwonie do pana Adama podaje co chce a oni dzwonia kiedy juz maja dla mnie dana rzecz :tak:

sklep marzenie....ciekawe jaki to?
szkoda, że do W-wy mam a 5h jazdy :-D

Cześć dziewczyny:-) ja nowa na wątku. Znalazłam was gdy szukałam opinii o Quinny buzz przeczytałam cały temat od deski do deski:-). Buba2006 jesteś wielka:tak:. Zdecydujemy się chyba na Quinny speedi właśnie zakochałam się w tym kolorku http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25 tam jest w styles kolor 2008 purple i będę na niego czekać mam nadzieje ze do lutego się pojawi:-).
Ciekawa jestem czy w Holandii te wózki są tańsze, mam znajomego i mógłby mi ewentualnie go przywieść ale nie wiem właśnie jak to jest z tymi cenami

BUBA wtedy to chyba nie wiem co bym ci zrobila, udusila ze szczescia chyba :). Ja juz dzisiaj zatrudnilam znajowych w niemczech do poszukiwan, mam znajowych w holandii tez i czekam na info. Cenowo moge doplacic nawet troszke ale byleby byl, poczekalabym te 8tyg nawet ale 10 wyjezdzam wiec braknie mi tyg. Gdybym wiedziala ze beda na 100% to jestem nawet gotowa zmienic rezerwacje :)

magda j wszystkie kolorki z kolekcji 2008 sa juz dostepne do kupienia przez internet ale nie na polskich stronach. Zabraklo tylko tego jednego ktorego ja chce... cena jest prawie identyczna, mnie wyszlo z wysylka i spiworkiem 360 euro wiec nawet jak policzysz 4 zl/euro to podobnie wychodzi

reklama
magda Tak,tak Hannah ma racje jak doliczysz koszty wysylki to wyjdzie na to samo.

Hannah Widze ze Ty tez taka zaparta jak ja ;-) jak cos Ci w oko wpadnie to niebo i ziemie poruszysz :-D
Wklejam papilona to co znalazlam jak cos jeszcze zloklizuje to dokleje.

Do góry