reklama
ja mam inny problem
po ok 4 miesiacach przetarla sie buda w spacerowce, poniewaz jest jakis blad w konstrukcji i przy skladaniu wozka buda trze o chwytacz linki hamulca, przednie kolo(chyba lewe) tak sie zatarlo ze nawet wd40 nie dalo rady
oddalam wozek do reklamacji i bude wymienili na nowa ale nie naprawili bledu przez ktory ta buda sie dziurawi
kola naoliwili ale mialam nadzieje ze wymienia lożyska
czekalam tydzien i wozek dalej sluzy jak nowy
mnie sie blokada z przodu nie zepsula bo nie uzywam
a co do hamulca to jest ok
najbardziej wkurzaja mnie lożyska bo strasznie piach do nich wchodzi i trzeszcza kola
tak poza tym to mam juz go rok i jestem bardzo zadowolona
kazdy wozek ma zalety i wady, ale s4 ma malo tych drugich
zycze mniej reklamacji i przyjemnych spacerów
oraz zdrówka dla wszystkich
po ok 4 miesiacach przetarla sie buda w spacerowce, poniewaz jest jakis blad w konstrukcji i przy skladaniu wozka buda trze o chwytacz linki hamulca, przednie kolo(chyba lewe) tak sie zatarlo ze nawet wd40 nie dalo rady
oddalam wozek do reklamacji i bude wymienili na nowa ale nie naprawili bledu przez ktory ta buda sie dziurawi
kola naoliwili ale mialam nadzieje ze wymienia lożyska
czekalam tydzien i wozek dalej sluzy jak nowy
mnie sie blokada z przodu nie zepsula bo nie uzywam
a co do hamulca to jest ok
najbardziej wkurzaja mnie lożyska bo strasznie piach do nich wchodzi i trzeszcza kola
tak poza tym to mam juz go rok i jestem bardzo zadowolona
kazdy wozek ma zalety i wady, ale s4 ma malo tych drugich
zycze mniej reklamacji i przyjemnych spacerów
oraz zdrówka dla wszystkich
- Przydała by się również jakaś kieszonka, gdzie możnaby było upchnąć chociażby telefon czy klucze.
- WARTO KUPIĆ!! :-)
jak juz pisalam,jest na to rada
ja kupilam w sklepie sportowym, nerke tzn. saszetke na biodra, i zaczepilam wokol kierownicy i jest to suer sprawa
wszystkie podreczne rzeczy tam chowam
Witam, jak wczesniej pisalam zameczalam Pania w sklepie i wkoncu kupiłam ten wozek. Kocham go miloscia niezmienna i nie zamienilabym go na zaden inny :-)
Moj synus ma 10m-cy i od 6 miesiaca jezdzimy w spacerowce.
Gondola sluzyla nam bardzo dobrze, jest dluga, moze nie za szeroka, ale spisala sie na medal. Budka chodzila ciuchutko i nie bylo z nia zadnego problemu.
W srodku jest wkladka dla malego dziecka, zeby głowka mu nie latała na boki i dodatkowo pas zabezpieczajacy.
Spacerowka tez bez zarzutu. Nie moge sie do niczego przyczepic :-)
Buda chodzi ciuchutko, (ktos wyzej pisal, ze glosno sie sklada-dziwne), pasek do regulacji oparcia jak dla mnie jest rewelacyjny. Jak maly usypia to plynnym ruchem opuszczam go na dol i to samo w druga strone, moimo ze moj synus wazy 12kg nie sprawia nam to klopotu.
Po złozeniu nie jest wcale taki duzy, miescil sie bez problemu do bagaznika.
Ma swietna amortyzacje i widac jak wozek płynie po nierownosciach.
Jedynie do dzisiaj nie umiem obslugiwac noznego hamulca
No za chiny nie umiem go wcisnac, zawsze mi sie cos tam ciezko chodzi (jedyny minus, bo zaraz wyjdzie ze wozek jest jezdzacym idealem):-).
Jak mialabym kupowac jeszcze raz wozek kupilabym ten sam.
Zostaje napewno dla 2 dziecka
Teraz czaję się na lato na spacerowke Citta tez Casualplay
Mozna do niej wpiac gondole i fotelik od S4, wiec przyda sie na szybkie wypady.
\
To tyle bo mi niezłe sprawozdanie wyszło
Moj synus ma 10m-cy i od 6 miesiaca jezdzimy w spacerowce.
Gondola sluzyla nam bardzo dobrze, jest dluga, moze nie za szeroka, ale spisala sie na medal. Budka chodzila ciuchutko i nie bylo z nia zadnego problemu.
W srodku jest wkladka dla malego dziecka, zeby głowka mu nie latała na boki i dodatkowo pas zabezpieczajacy.
Spacerowka tez bez zarzutu. Nie moge sie do niczego przyczepic :-)
Buda chodzi ciuchutko, (ktos wyzej pisal, ze glosno sie sklada-dziwne), pasek do regulacji oparcia jak dla mnie jest rewelacyjny. Jak maly usypia to plynnym ruchem opuszczam go na dol i to samo w druga strone, moimo ze moj synus wazy 12kg nie sprawia nam to klopotu.
Po złozeniu nie jest wcale taki duzy, miescil sie bez problemu do bagaznika.
Ma swietna amortyzacje i widac jak wozek płynie po nierownosciach.
Jedynie do dzisiaj nie umiem obslugiwac noznego hamulca
No za chiny nie umiem go wcisnac, zawsze mi sie cos tam ciezko chodzi (jedyny minus, bo zaraz wyjdzie ze wozek jest jezdzacym idealem):-).
Jak mialabym kupowac jeszcze raz wozek kupilabym ten sam.
Zostaje napewno dla 2 dziecka
Teraz czaję się na lato na spacerowke Citta tez Casualplay
Mozna do niej wpiac gondole i fotelik od S4, wiec przyda sie na szybkie wypady.
\
To tyle bo mi niezłe sprawozdanie wyszło
uzywam wozka caualplay juz ponad trzy lata ( dwojka dzieci) i jestem z niego bardzo zadowolona. spacerowka jest bardzo szeroka i kladzie sie do pozycji prawie 180 stopni, bardzo wygodna dla dziecka. poza tym firma oferuje w swej sprzedazy wiele dodatkowych akcesoriow, co nie jest bez znaczenia. ja na przyklad skorzystalam z platformy dla starszego dziecka- rewelacyjny pomysl, parasolki, bazy do fotelika oraz torby. ogolnie wozek i akcesoria wykonane z wysokiej jakosci materialow i z nowoczesnym designem. uprana torba czy wkladka do spacerowki schnie bardzo szybko. jedynym minusem wozka jest chyba jego waga, ale tak na prawde wszystkie dobre wozki z pompowanymi kolami nie sa lekkie poza tym dzieki takiej wadze wozek nie przewraca sie nawet jesli zawiesze na nim kilka siatek z zakupami. ja nie kupowalam gondoli jedynie fotelik, ktory montowalam na stelarzu wozka-. zarownao fotelik jak i gondola sluza przez bardzo krotki,czas wiec uznalismy, ze nie warto kupowac obu. Poza tym bardzo wygodnym jest gdy dzidzia zasnie w foteliku nie przekladac jej do gondoli lub odwrotnie.
Podziel się: