reklama
anufifi
tęsknię...
BUBA , kolejny raz bardzo ci dziękuję , bo wózek przysyłaja mi na czwaartek , ijuz skłonna byłam kombinowac cos ze zmianą ,przez te kolorki papillon , ale utwuerdziłas mnie kolejny raz w przekonaniu ze to dobry wybór , wiec dam sobie juz chyba spokój . Mam nadzieję ze w czwartek będęwpełni zadowolona, powiedz mi jeszcze czy jest sens kupować spiworek do fotelika? Przy ierwszym dziecku nie miałam , ze wtedy też nie było opcji wózków 3 w 1 wiec uzywało sie go znacznie mniej,więcteraz sie zastanawiam ...
Anufifi :-) koniecznie pochwal sie jak juz do Ciebie dotrze!
Co do spiworka do fotelika u nas sprawdal sie w 300% Jest idealna opcja gdyz ubierasz maluszka w normalne ciuszki,wrzucasz mu czapunie i rozpinany sweterek z kapturkiem lub bez i fik do fotelika bez zadznych kombinezonow,uzerania sie itp,stresow z przegrzaniem i kombinowaniem w sklepie jak rozebrac maluszka i gdzie.Nie trzeba dziecka wyjmowac z fotelika tylko rozpina sie saly spiworek i maluszek juz jest dostosowany do temperatury panujacej w pomieszczeniu :-) bez stresu wybudzania i rozbierania.
Ja osobiscie bardzo polecam no i fakt ze papilon ma w srodku naturalna tkanine co jes rzadkoscia w kombinezonikach bo zazwyczaj jest polarek.
No i tradycyjnie dla rozwienia watpliwosci zamieszczam foto mojego synka w spiworku.Na Foto ma 7 dni i zalicza pierwszy krotki spacer.
Co do spiworka do fotelika u nas sprawdal sie w 300% Jest idealna opcja gdyz ubierasz maluszka w normalne ciuszki,wrzucasz mu czapunie i rozpinany sweterek z kapturkiem lub bez i fik do fotelika bez zadznych kombinezonow,uzerania sie itp,stresow z przegrzaniem i kombinowaniem w sklepie jak rozebrac maluszka i gdzie.Nie trzeba dziecka wyjmowac z fotelika tylko rozpina sie saly spiworek i maluszek juz jest dostosowany do temperatury panujacej w pomieszczeniu :-) bez stresu wybudzania i rozbierania.
Ja osobiscie bardzo polecam no i fakt ze papilon ma w srodku naturalna tkanine co jes rzadkoscia w kombinezonikach bo zazwyczaj jest polarek.
No i tradycyjnie dla rozwienia watpliwosci zamieszczam foto mojego synka w spiworku.Na Foto ma 7 dni i zalicza pierwszy krotki spacer.
A
Agutek
Gość
BUBA dzięki za opinię. Ty normalnie jesteś BOSKA kobieto:-)
I tak wiesz co z deka ci zazdroszczę - tyle wózków sobie przetestowałaś
A co do śpiworka to zdecydowałam się w końcu na ten polarowy i już zamówiłam Teraz tylko z niecierpliwością czekam na te przykrycie z wózka - babka obiecała dzisiaj wysłać.
I tak wiesz co z deka ci zazdroszczę - tyle wózków sobie przetestowałaś
A co do śpiworka to zdecydowałam się w końcu na ten polarowy i już zamówiłam Teraz tylko z niecierpliwością czekam na te przykrycie z wózka - babka obiecała dzisiaj wysłać.
anufifi
tęsknię...
Buba , wielkie dzieki , bobas wygląda bosko z resztą na wszystkich zdjęciach, w takim razie zamawiam kombinezonik , skoro fachowiec radzi
BUBA ja bardziej pilam do kolorkow typu lagoon niz papilona . Papilon na ciemne siedzisko wiec malego widac napewno - gdybym miala kupowac quinny to czarnego albo wlasnie papillon, podobal mi sie tez wagital czy jakos tak ale jest juz taki troche bardziej babski . No ale reszte ma zarowiasta czego nie lubie , jestem straszliwym paprokiem, maly to norma, wiem jak wygladaja szelki w moim krzeselku do karmienia i rzeselko . Ostatnio na plazy dostalismy w bude chlebem rozmoklym , obrzydlistwo, akurat musieli trafic w zielony waski paseczek leeeee, straszne to bylo i wygladalo okropnie. Co do britaxa my go kupilismy bardziej do sprzedania niz jezdzenia. Maly jest za maly jeszcze a do czasu az zacznie biegac minie jeszcze conajmniej 0,5 roku wiec wtedy pomyslimy.
Anufifi nie miej watpliwosci, to naprawde najlepszy wybor, powiem ci ze gdybym miala kupowac nowy wozek dla calkiem maluszka tez bym pewnie kupila quinny. No ale teraz mam spaczona psychike bo moim malym wozeczku wydaje mi sie monstrualny . Moze przy nastepnym maluchu sie pokusze .
Agutek mam nadzieje ze dojdzie, mnie dzisiaj maja zwrocic pieniazki za quinniego wiec tez zamowie
Anufifi nie miej watpliwosci, to naprawde najlepszy wybor, powiem ci ze gdybym miala kupowac nowy wozek dla calkiem maluszka tez bym pewnie kupila quinny. No ale teraz mam spaczona psychike bo moim malym wozeczku wydaje mi sie monstrualny . Moze przy nastepnym maluchu sie pokusze .
Agutek mam nadzieje ze dojdzie, mnie dzisiaj maja zwrocic pieniazki za quinniego wiec tez zamowie
BUBA jak masz jakies zdjecia w papillonie to wklej - wszyscy go tak chwala ze ladny musi byc , nie widzialam go na zywo jeszcze. ech ciezki zywot. Ja to juz sama nic nie wiem. Casual podoba mi sie o niebo bardziej, wlascicwie quinny nie podoba mi sie prawie wogole ale mam takie wrazenie ze bedzie wygodniejszy dla malego. Boze chyba zas do tego sklepu pojade
anufifi
tęsknię...
Hannah dzieki , juz sie go nie moge doczekać, mam nadzieje ze dojdzie cały bez uszczerbku bo całą Polskę będzie jechał : bobowózki z Gdyni ja z Krakowa , a z tymi przesyłkami nigdy nic nie wiadomo.
zaczynam sie teraz tym martwić własnie bo z moim szczęsciem to może przyjśc nawet sprasowany .
zaczynam sie teraz tym martwić własnie bo z moim szczęsciem to może przyjśc nawet sprasowany .
reklama
anufifi nie martw sie, ja wszystko tak kupuje poczawszy od lekarstw a skonczywszy na lodowkach itp , napewno byl wyslany kurierem wiec rozpakuj go sobie przy nim, trudno, musi poczekac, jesli cos bedzie uszkodzone musisz spisac protokol strat. Mozesz tez umowic sie z kurierem ze rozpakujesz sama ale jakby cos bylo to zadzwonisz i protokol spiszecie. Ja wlasnie tak robie a kilka razy tez przyszly rzeczy porozwalane i to nawet nei z winy kuriera....wogole to mieszkamy niedaleko siebie , ja w katowicach .