reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Hannah dzieki za radę.Tak zrobię z tym kurierem , ale tak sobie mysle że te bobowózki to firma znana wiec chyba znają się na rzeczy i dobrze zapakują . :)
Moze uda nam sie kiedys spotkac czasem , bywam w katowicach bo współpracuję z tamtejszym NFZ :)pooglądamy sobie wózki haha

reklama
moze nie bedzie co ogladac bo kto wie co ja w koncu kupie ... ze mna to tak ciezko :), musze jeszcze z moim M. obgadac sprawe i z forumowymi kolezankami :). Ty - kobieta w ciazy i szybciej sie zdecydowalas :)

a gdzie moja wiadomosc zniknela...loj.

BUBA znalazlam w jakims niemieckim sklepie, cena niezbyt szokujaca, razem ze spiworkiem i wysylka wyjdzie niecale 1400 czyli jak u nas. CZekam jeszcze na odpowiedz czy jest dostepny od reki bo nie chce mi si ebawic w jakies miesieczne oczekiwania :). Przegladalam angielski ebay - nie ma wogole, na niemieckim sa wszystkie procz tego kolorku (fudge) a polski to wogole, 100lat za murzynami....

powiedzmi jeszcze odnosnie tego daszka... mowilas ze sa po 59zl, na tej stronce sa drozsze, masz jakiegos linka do czegos tanszego?

Agutek mnie sie ten wozek wciaz niezbyt podoba, ale coz, w casualplayu braklo nam juz tego podnozka wiec prawie ryczac musialam zrezygnowac, stwierdzilam ze jak wozek mi sie nie podoba to chociaz kolor musi, zalezy mi na tym brazowo kremowym - fudge. I chocbym miala z chin sprowadzac to bede miala :), no na szczescie znalalzam blizej :). Musze cos miec bo nie moge z maly siedziec w domu caly czas :)

reklama
bylam u tego saMEGO GOSCIA na aukcji,NAwet do niego pisalam bo mial wszystkie procz tego wlasnie wiec musial wystawic wieczorkiem...ale wole w sklepie, tam mam jeszcze taniej o 20funtow i jakos nie lubie ebaya, kupuje na angielskim, niemieckim ze 2 razy ale oni maja tam jakies durne zasady z kosztami przesylki i wkurza mnie to za kazdym razem. dzieki

Do góry