reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Po pierwsze nie ma przypisania i mozesz rodzic gdzie chcesz!!
Po drugie takie zachowanie jak opisujesz nadaje sie na zlozenie skargi i donosu do NFZ i rzecznika praw pacjenta.
Ja bym pojechala do pierwszego lepszego szpitala sprawdzic co sie dzieje!!!
Po drugie takie zachowanie jak opisujesz nadaje sie na zlozenie skargi i donosu do NFZ i rzecznika praw pacjenta.
Ja bym pojechala do pierwszego lepszego szpitala sprawdzic co sie dzieje!!!
malamrowka1100
Fanka BB :)
Jedź do innego szpitala. Mi lekarz kazał od razu się meldowac jak tylko miałabym większe upławy, więc jedź do innego szpitala, powinni Cię przyjąc bez problemu. A na swój możesz napisac skargę.
Iwonka1985
ja niedługo przed porodem też tak miałam i pojechałam do szpitala i powiedzieli mi że na kilka dni przed porodem często ma się więcej śluzu. No i nie radzę jechać rodzić do tego szpitala bo niestety ale mogą zrobić krzywdę i dziecku i tobie gdybyś naprawde potrzebowała np CC to będą czekać i cię męczyć bo niestety takich mamy zawistnych niektórych lekarzy i położne! To jest niestety cała prawda!
Ja rodziłam w anglii i moja położna (polka) powiedziała że to co się wyrabia w Polsce to masakra jest! I że więcej nic nie powie.
Ja rodziłam w anglii i moja położna (polka) powiedziała że to co się wyrabia w Polsce to masakra jest! I że więcej nic nie powie.
Bombusia
Twardy jedz do szpitala i to koniecznie dziś, wody płodowe mogą sie sączyć na 100% było tak u mnie i miałam rozwarcie, pęcherz był widoczny na badaniu ginekol. i załozyli mi szew.
Mam nadzieję, że u Ciebie jest tylko popuszczanie moczu, które ma prawo się pojawiać w ciązy nie wiem w którym tyg. ciązy jesteś????? ale nie lekceważ tego.
Napisz nam później co i jak, aby przyszłe mamy miały przykład co robić gdy pojawi się ten sam problem i cóż to moze być!!!!
A może upławy???
Mam nadzieję, że u Ciebie jest tylko popuszczanie moczu, które ma prawo się pojawiać w ciązy nie wiem w którym tyg. ciązy jesteś????? ale nie lekceważ tego.
Napisz nam później co i jak, aby przyszłe mamy miały przykład co robić gdy pojawi się ten sam problem i cóż to moze być!!!!
A może upławy???
twardy najlepiej napisz skad jestes i dziewczyny doradza ci jakis szpital.. moj lekarz pracuje 50km od mojej miejscowosci w rudzie slaskiej w szpitalu i cos czuje ze tam bede rodzic.. bo jakos sobie nie wyobrazam Żor oraz tego ze mogloby przy mnie nie byc mojego lekrza ktory jak dla mnie jest idealem lekarza ;-)
emilia1103
no nie wiem czy ta twoja gin ma racje mi z pierwsza ciaza tez sie cos saczylo na poczatku i okazalo sie ze to wody doszlo do zatrucia wod plodowych i do poronienia,wiec nie patrz na szpital tylko gnaj do szpitala!
emilia1103
no nie wiem czy ta twoja gin ma racje mi z pierwsza ciaza tez sie cos saczylo na poczatku i okazalo sie ze to wody doszlo do zakarzenia i zatrucia wod plodowych i do poronienia,wiec nie patrz na szpital tylko gnaj do szpitala!Napisze,mam zamar napisac własnie (2 miesiace temu taka decyzje podjelam) ale po porodzie. Nastepny szpital jest jakies 30pare kilometrów dalej a ja jestem sama w domu.moi beda dopiero koło 18.Nie wiem czemu ale moja gin uwaza ze nie ma czegoś takiego jak sączenie,ze jakby to byly wody to by ciurkiem leciały.a ja wiem ze mogą pomalutku lecieć.Dziś moja gin dzowniła pytała czy lleci mi woda po nogach ze jak nie leci jak z wiadra to to nie wody. a ja mam cały czas mokra podpaske(nasaczonąjakby wodą)alemysle ze jak wroca do domu to pojade tam doniej do szpitala.
reklama
Bombusia
Bardzo dobrze, ze wykłóciłaś sie o wizyte, oby to nic groźnego, powdzenia!!!!!a jestem w 31 tyg i 1 dnu.,