reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pysia29 i jej pytania

a widizsz nie wiedziałam.Mój byly chłopak choruje na to wiec tak mi do głowy przyszło.A co z dziewczynami gdy maja rzadką krew?bo znam takie 2 co maja w ksiazeczce napisane ze bardzo maja rzadką krew.To coś w cesarce przebiega inaczej?czy nie ma zwiazku?

reklama
Kobieta może chorować na hemofilie gdyby od matki i od ojca dostała po jednym genie odpowiadającym za tą chorobę. czyli jesli matka jest nosicielka genu, a ojciec jest chory na hemofilie prawdopodobieństwo urodzenia dziecka płci żeńskiej, które bedzie chorowało na hemofilię jest dosć spore bo aż 25%. Tak wiec kobiety moga chorowac na hemofilie ale jest to niezwykle rzadkie. A jak wygladałaby ciaza? Cóz wg mnie dziewczynka wykrwawiłaby sie przy pierwszej miesiaczce, ale moze sa jakies super lekarstwa które temu zapobiegaja jesli tak to pewnie porody tez byłyby jakos kontrolowane

ej ludzie ja nie moge o nic pytac?tylko moge odpowiadać?jak juz jakies pytanie zadam to jest podrazu zlosliwość ?mimo ze jest normlane?nie zycze sobie takiego tematu ,to nie jest normalne takie zachowanie.Specjalnie utowrzylam zeby zobaczyć czy zaraz dostane upomnienie.Widać że nie dostałam tylko specjalny topik załozyli:/ chore chore chore takie zachowanie.Nie bede juz wiecej udzielac się na tym forum

Aniołek Ty byłaś w domu dziecka?

Co do wagi to dla mnie chore!! 35kg?! Moja koleżanka waży 42 kg i wygląda jak śmierć a co dopiero 35 i w ciąży?! Tragedia..
Według mnie to gdyby ktoś ważył 35kg i byłby w ciazy to lekarze by do szpitala napewno zabrali, na jakies badania, na kontrole. Bo taka waga jest nie normalna, a w ciąży to już wogóle. Kazdy lekarz by zareagował, czy położna!

t
ak 35 przed ciaza.jak skończylam 1rok to wazyłam 6 kilo a w 2 klasie podstawówki 14 kilo. zawsze miałam nie dobór wagi. przy cesarce wazyłam 54 kilo.teraz waze 46.nie komentujcie ani nie oceniajcie jak ***** wielkie wiecie.pozaty,ja mam wzrost 150,a drugie pozatym kazdy tu mnie zna i pielegniaki i lekarze wiec wiedza ze taka moja uroda

Do góry