reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pusty pęcherzyk

reklama
Już nie robię sobie żadnych nadziei co ma być to będzie ! Widocznie nie jest mi pisane kolejne dziecko mam stres jak cholera przed dzisiejszą wizyta tym bardziej że po oddziale chodzą kobiety z brzuszkami albo już z dzidziusiem w łóżeczku ciężko się tam siedzi i czeka na wyniki widząc do okoła to wszystko [emoji173]

I jak ta wizyta? Jak się czujesz?

I jak ta wizyta? Jak się czujesz?
Hmm jestem w domu hcg spadło z 22861 na 21418 wczoraj znowu byłam u lekarza mojego na kontroli powiedział że całkiem możliwe jest to że to jest młodsza ciąża niż wynika z OM Ale on nadal nic nie widzi ! Wzięli krew dziś idę znowu do lekarza ciekawa jestem wyniku hcg nie wiem co dziś usłyszę Ale myślę że szpital i tak mnie nie ominie ! Pociesza się jedynie tym że zabieg będzie przeprowadzony laparoskopem a nie łyżeczkowanie ! Ponieważ Pani dr. Która badała mnie w środę w szpitalu powiedziała że spadek hcg jest bardzo mały i ona mysli ze oprocz pustego pecherzyka jest gdzies cos jeszcze ! Sama juz noe wiem co mam myslec z kazda wizyta jestem coraz glupsza .

Chyba najtrudniejsze musi być to czekanie i niewiadoma. Lekarze samo często nie wiedza co robić, bo natura bywa nieprzewidywalna. Napisz jak dzisiaj hcg. Przytulam.

Chyba najtrudniejsze musi być to czekanie i niewiadoma. Lekarze samo często nie wiedza co robić, bo natura bywa nieprzewidywalna. Napisz jak dzisiaj hcg. Przytulam.
Właśnie wróciłam od lekarza hcg urosło mało bo w środę było 21418 a dziś jest 21745 Ale nadal pusto dziś pobrali mi krew znowu wynik będzie po 16 i kontrola w poniedziałek jeśli będzie przyrost znowu A w poniedziałek dalej będzie pusto to już 100% zabieg ! Nie załamuje się ! Jak nie teraz to następnym razem może się uda

Wiesz, to ponoć raz w życiu się zdarza. Szkoda, ze to tyle stresu. Czyli czekasz do poniedziałku.
Czekam na wynik o 16 mam przyjść jeśli będzie rosło hcg to w poniedziałek kontrola a jeśli będzie spadać to myślę że już dziś da skierowanie do szpitala i pojadę tam niech zrobią zabieg bo i tak nie da się tego przeskoczyć! Ja już w tej chwili się nie stresuje stres miałam na pierwszych 5 wizytach a dzis to juz byla moja 14-ta wizyta 14-usg w ciagu miesiaca w tym dwie wuzyty w szpitalu kazdy ma co innego do powiedzenia . No nic bede informowac na bierzaco nawet jesli skonczy sie u mnie zabiegiem i tak bede tu zahladac do was

Ale masakra ,przy takiej becie to musi być widać , czy podejrzewają ciąże pozamaciczną?? Trzymaj się , ja przez to przeszłam 2 razy ,ale u mnie ciąże były na właściwym miesjcu ,za 3 razem się udało ,będzie dobrze nie załamuj się

reklama
Ale masakra ,przy takiej becie to musi być widać , czy podejrzewają ciąże pozamaciczną?? Trzymaj się , ja przez to przeszłam 2 razy ,ale u mnie ciąże były na właściwym miesjcu ,za 3 razem się udało ,będzie dobrze nie załamuj się
No właśnie ciąża pozamaciczna jest wykluczona przez 2 lekarzy a Pani doktor która badała mnie w środę uważa że przy takiej becie jest niemożliwe żeby był tylko sam pęcherzyk pusty tylko jest coś jeszcze Ale nie widzą gdzie dla tego będzie zabieg laparoskopem.

Do góry