reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pusty pęcherzyk ciążowy

reklama
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że dopiero tera piszę ale miałam dużo pracy i wszystkiego na głowie ale uwaga, uwaga- prawie tydzień temu (czyli trzy tygodnie od ostatniego usg kiedy nie widać było zarodka) byłam u swojego zaufanego ginekologa na wizycie i usg i oto mam małego bobasa w brzuszku, i w idziałam jak serduszko bije i jest to juz 9 tydzien ciąży i ciesze się ogromnie, chociaż czasami mam chwile kiedy tak strasznie się martwię czy sobie poradzę...Jedyne co najgorsze to, to, że już prawie miesiąc dzień w dzień mam 24 h na dobę straszne mdłości, brak siły i ogromne zawroty głowy. Gdybym jeszcze wymiotowała ale to mdli i mdli. Tydzień temu mój ginekolog poradził pić napar z imbiru i cyntryny....mi niestety nie pomógł....wczoraj byłam u niego na wizycie raz jeszcze i musiałam niestety dostać czopki( jedyne już rozwiązanie) ponieważ prawie musiałam wmuszać w siebie jedzenie. Narazie poszły dwa czopki-jakby lepiej ale zobaczymy na dłuższą metę. Co do Helki- trzymam strasznie mocno kciuki za ciebie i wierze, że będzie dobrze:*

Witam. Jestem tu nowa... Tak czytam te posty i zaczynam miec watpliwosci co do testow..wczoraj robilam i wyszły upragnione 2kreski wyrazne. Wizyte u gin mam dopiero na 24.09 a mam okropne bole brzucha jak na okres.. Wg mnie to dopiero 4,5tydzien . Mam te wszystkie ciazowe objawy i jedna ciaze juz za soba ale nigdy mnie tak nie bolalo..a dokladnie nie wiem kiedy mialam okres bo zgubilam kalendarz:(a ze zaczelam miec objawy to zrobilam test...a po tych postach to zaczelam miec watpliwosci:(

jesli masz mozliwosc pojsc juz teraz do lekarza to idz ja jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy mialam takie bole ze zwijalam sie i ryczalam oczywiscie uroilam sobie ze to cos innego i nie ma nic wspolnego z ciaza lepiej to sprawdz skad takie bole

Zrób jeszcze raz test.. a jak zobaczysz II kreseczki to idz prywatnie.. bo to coś poważniejszego niż bóle menstruacyjne.. kobieta może być zdolna do wczesnego samo-poronienia.. niestety.

reklama
Sorki.. nie chce cie straszyć.. ostatnio za dużo czytam od kiedy jestem w ciąży.. pełno książek etc. Uważaj na siebie Legwaniasta. Dla mnie każdy ból w okolicy brzucha był przebadany..

Do góry