reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

Ja takze nie mam co narzekac na mojego meza.Do poludnia jest w domu,wiec zajmuje sie synkiem a ja moge pospac sobie dluzej.Niestety z przebieraniem ma problemy,a zwlaszcza jak jest kupka,wtedy moge pomazyc zeby go przebral:wściekła/y:.Jezeli chodzi o kapanie,to od poczatku kapie malego jak ma wolne lub pracuje rano,oczywiscie smarowanie i ubieranie to moja dzialka:tak:.Jezeli ma wolne to posprzata cale mieszkanie,ugotuje obiadek(zreszta tesciowa tak go nauczyla aby pomagac kobietom),wiec naprawde mam super:tak:.

reklama
juz niedlugo dzien taty
czy macie jakieś pomysły na prezent?
ja myslalam np o koszulce super tata + zdjecie maluszka lub podobny napis
albo body , koszulka dla dzieciaczka z napisami bobas taty itp
widzialam kiedys na internecie, ale nie mam tych adresow juz
czy znacie moze sklepy, adresy stron na ktorych mozna zakupic podobne rzeczy

Ja na dzien taty juz zamowilam kubek ze zdjeciem Dominika z napisem KOCHAM CIE TATUSIU,pozatym wyslalam kartke i mam nadzieje ze dojdzie:tak:.Moj maz ma troche wczesniej swieto poniewaz w Angli swietuja juz 17 czerwca:szok:.

...a tak wogóle to kiedy ten dzień taty?...
I gdzie można zamówić w necie taką koszulkę????
Fajne macie te pomysły na prezenty-super poprostu!

Kamilala 23.06. A koszulki sa np. na allegro. Albo w siecie digit@lfoto, joker. Ja w obu zamawialam kubki i wiem, ze robia tez min. koszulki. :tak: No ale u nich drozej niz na Allegro, tylko, ze znowu masz od razu, bo ja czekalam 1 dzien na kubek, a wiem, ze i nawet w godzine zrobia za dodatkowa oplata (cos kolo 10zl)

Ja też zamówiłam u fotografa koszulkę ze zdjęciem Witka i z napisem "MAM SUPER TATę". Tania usługa nie jest, bo kosztuje 39 zł, ale oni dają swoją koszulkę. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało :cool2:

reklama
Do góry