reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszły tata

w zasadzie to nie chodzi o brzuch tylko caloksztalt, bo ja moj brzuszek kocham ale ogolnie taka rozlazla sie zrobilam i ociazala, najbardziej mnie irytuje te cycki coraz wieksze i uda mega wielkie....

reklama
Karlam ale pomyśl że dzięki tym wielki cyckom dzidzia będzie duża silna i zdrowa, bo będzie jadła mleczko od mamusi:-) A uda kij z nimi ;-) pomyśl że tyle spacerków przed tobą że jeszcze będą fajniejsze po porodzie niż przed :-) :-p

Troche panikuje, bo Piotrek mi sie rozlozyl. Chodzi, kicha, smarka i jeszcze goraczke ma, a ja znim spie. Hmm, mam nadzieje, ze na mnie te bakterie nie przejda. :-(

Aph możesz coś zacząć brać profilaktycznie z leków homeopatycznych. My tylko takie możemy teraz łykać.
Dziewczyny, nie martwić mi się tutaj wagą i wyglądem! Jesteśmy piękne i sexi, bo rośnie w nas dziecko. Najważniejsze jest to, że nasi mężczyźni nas za to kochają i podziwiają. I założę się, że każdy z nich z czułością dotyka te nasze krągłości. A jak urodzimy, to pewnie się nawet nie obejrzymy jak waga wróci nam do normy w szybkim tempie. Opieka nad takimi szkrabkami jest wystarczającym wysiłkiem by wrócić do dawnej figury. No może nie takie całkiem jak była, ale coś koło tego ;-) Głowa do góry!

a moj ''tatus'' ;) ostatnio wszedl po pracy do domu z textem
-ale ci ten brzuchol urusl... najpierw zobaczylem go a potem Ciebie ;D
poza tym kladzie coraz czesciej reke na brzuszku i chce poczuc jak sie mala rusza, tylko ze u mnie to czasem problem bo chyba wyczuwa ze to nie moja reka i akurat kopac przestaje...

reklama
Aniay to tak jak u mnie. Maluch mu normalnie na zlosc robi. Caly czs kopie, a jak tylko Piotrek dotknie to cisza. Dobrze, ze popatrzec moze jak sie rusza, tego maluszek nie widzi kto na niego patrzy. ;-)

Do góry